Přejít na obsah

Čirá skla do předních světlometů

Mr.Tom

Doporučené příspěvky

Přesně tak, jen čiré skla dát nemužeš pokud nemáš L a K. Svítilo by ti to takhle nahovno vis. fotky dole http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...tlafaselift.htm

Jinak bych doporučil staré světlo vyčistit to by ti mohlo pomoct (teda pokud nemáš facelift tam to nelze), aby vypadalo jako to vyměněné. Návod tady: http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/svetlaCisteni.htm

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aj ja by som potreboval. predavaju aj samostatne iba ten čiry kryt? lebo mi vymenili po havarke prave svetlo to je krasne cistucke a lave je oproti nemu cele doskrabane dobuchane od kamienkov proste humus a nemam ani tusenie kolko to stoji

Predávajú aj samostatné sklá od firmy Hella stojí cca 500.- Sk

Odkaz ke komentáři

co vim, tak se prodava cira optika komplet i na tu mou octavii rv97.

2 danone: samotnej kryt by nemel bejt problem.

tak já mám tuto zkušenost, do staré se jak bylo zmíněnono čiré sklo dát nedá, ale na facelift se dá koupit samotné sklo-neb jsem ho měnil, když jsem si ho zk**vil 100w žárovkou. tuším že stálo 250kč bez záruky

Odkaz ke komentáři

Sakryš lidi už to nehulte. Přečtete si odkazy co jsem dal nahoře. Proč si myslíte, že dřív dělali ty světla nečiré, když je to hnusnější. Si myslíte že tam daly sklo z drážkama je tak z hecu? Od těch drážek se láme světlo! Když si tam dáš čiré sklo tak ti to bude svítit jako když tu žárovku držíš v ruce. L a K už má vyřešenou parabolu tak že se světlo láme jenom o ní. V sekci představujeme Octavii mám fotky v mém profilu jak vypadá parabola starého a L a K světla. Jinak ta skla mají stejnej tvar takže si tam to čiré sklo dát mužeš, ale nelze to používat ke svícení.

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři

Sakryš lidi už to nehulte. Přečtete si odkazy co jsem dal nahoře. Proč si myslíte, že dřív dělali ty světla nečiré, když je to hnusnější. Si myslíte že tam daly sklo z drážkama je tak z hecu? Od těch drážek se láme světlo! Když si tam dáš čiré sklo tak ti to bude svítit jako když tu žárovku držíš v ruce. L a K už má vyřešenou parabolu tak že se světlo láme jenom o ní. V sekci představujeme Octavii mám fotky v mém profilu jak vypadá parabola starého a L a K světla. Jinak ta skla mají stejnej tvar takže si tam to čiré sklo dát mužeš, ale nelze to používat ke svícení.

ono je to spis o tom, ze lidi na tom chtej mit cirou optiku i s jinou parabolou, ne jen jiny sklo na stare parabole. To je trochu rozdil :)

Taky uvazuju o komplet cire optice, jen ta investice prijde trochu draz.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...