Přejít na obsah

Výběr motoru

Timatko

Doporučené příspěvky

Tak ona ta motorizace s sebou nese i jinou převodovku, alternátor a jiné např. odhlučnění atd., což rozdíl 50000,- obhájit umí.

Ale souhlas, rozhoduji se teď taky, který motor vybrat a nevím. Tím masivním zdražením 2.0 TSi 150kw mi do toho docela hodili vidle, tak zvažuji, jestli 2.0 TDi 110kw nebo 1.5 TSi 110kw. Výbavu chci Sportline + doplňky. Strop jsem si dal 1300000,- (ceníková cena)…nájezd roční okolo 20000km, převážně dálnice na trase Přerov - Brno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja keď som vyberal tak ten slabší dvojlitrový benzín ešte nebol v ponuke, tam by som si to vedel predstaviť, že by som radšej oželel nejakú výbavu.

Ale určite neľutujem, motor je to dobrý. Pár drobností ma na aute štve ale motor vobec.

Jazdíme pravidelne dvaja dospelí + dve deti s plným kufrom a úplne na pohodu, ale ako hovorím na ťažký vlek to asi nebude.

Myslím, že na dialnici budú super oba motory, predsalen superb je dialničný parník :)

Odkaz ke komentáři

díky za postřehy. Snažím se zajistit někde alespoň testovací jízdu té 1.5 (nikde to moc nemají). Každopádně na dálnici 2.0 TDI 110kw úplně ideální - a v Německu mu nechybí síla a pružnost ani mezi 130-180kmh a tam si myslím že právě 1.5 může hodně ztrácet (otázkou je jak často toto člověk potřebuje) ...

Odkaz ke komentáři

V nemecku som na ňom ešte nebol ale 140-150 jazdím na dialnici celkom bežne bez problému, tam je ešte slušná rezerva :)

Predtým som mal Karoq 4x4 2.0 tdi 110 kw a rozhodne mi neprijde superb nejak lenivejší na dialnici, skor naopak asi díky aerodynamike.

Odpich z miesta mal ale samozrejme lepší Karoq s 4x4.

Určite si ho skús, niekde ho predsa musia mať na vyskúšanie.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...