Crake Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Mam 190 cm a 110 kg a vejdu se bez problemu... Ty jksi tak velikej????nejsi.....jsi krásný štíhlý muž... bych řekl že máš míň... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 já mám 186cm a váhu kolem 100kg a v pohodě, jediné co mi tak trochu vadí je prostor pro nohy (vel.9), při normální jízdě to jde, ale při brždění levou nějak nemůžu správně přehmátnout a obvykle zavadím o plyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Po vcerejsim navratu z bezmala mesicniho putovani po Irsku, kde jsem drandil kratkou fabii (1,2 HTP 47 kW) trochu nechapu jak muzou dlouhani hodnotit jeji vnitrni prostor jako dostacujici. Konecne mi pripada octa jako prostorne auto Na druhou stranu ale musim uznat, ze cerna fabie s dynamic interierem pusobila velmi hodnotne a za tretinovou porizovaci cenu me octy ji lze odpustit i ziznivy motor a malicky kufr. Jako druhe auto do rodiny bezpochyby bajecna volba, nicmene na otazku polozenou v tematu bych si kladne odpovedet netroufal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.