Fredy Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Mate niekto skusenosti s napajanim radia rhapsody na zosilovac?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Nikto nic?? Aspon teoreticky, jak to zapojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 na rádiu popisky nemáš ? podle schémat to vypadá že se to bere s linkových výstupů (pro origo zesilovač) ale poslední C část je nějak málo obsazená (jen 2 dráty na telefon) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 na rádiu popisky nemáš ?podle schémat to vypadá že se to bere s linkových výstupů (pro origo zesilovač) ale poslední C část je nějak málo obsazená (jen 2 dráty na telefon) Zacinam taky resit problem, jak pripojit Rhapsody k zesiku. Radio zatim nemam doma ale kazdym dnem by melo prijit a zatim v zadne DP sem se nedocetl zda se da zesilovac pripojit :-( Ma vubec Rhapsody analogovy vystup pro zesilovac? Nema nahodou zesilovac soundsystemu digitalni vstup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Rádio určitě má reproduktorové výstupy. Na ty jde připojit buď zesilovač s Hi vstupem nebo signálový konvertor, který příslušné výstupy vytvoří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Rádio určitě má reproduktorové výstupy. Na ty jde připojit buď zesilovač s Hi vstupem nebo signálový konvertor, který příslušné výstupy vytvoří. Vystupy ma ;-) ale tohle reseni dost degraduje kvalitu zvuku...nerad bych to resil takle... Nejjednosussi by bylo kdyby na radiu byl klasicky mini-iso konektor..ale nemam to jak overit :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Nemáš tak zcela pravdu. Nebo vlastně máš ale jen trochu. Jestliže použiješ Hi/Lo adaptér za pár kaček (třeba od Dexonu) poznáš to. Jestliže použiješ Brax asi za 700,- je to o dost lepší. Pokud použiješ aktivní konvertor (Zealum ZUSC-5) poznáš to jen pokud budeš mít s čím srovnávat a pokud použiješ vysoce kvalitnáí rádio a reproduktory. Se všemi těmi vypsanými věcmi mám osobní zkušenost. ZUSC-5 jsem dával zákazníkovi do Vita kde se měnily původní mizerné repráky, doplňoval se zadek a subwoofer. Nevěřím, že by tento konvertor degradoval zvuk něčeho jako je Rhapsody. Stejně nemáš moc na výběr. Pokud totiž to rádio nemá Line Out budeš muset buť rádio vyměnit nebo použít některý z adaptérů nebo konvertorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Nemáš tak zcela pravdu. Nebo vlastně máš ale jen trochu. Jestliže použiješ Hi/Lo adaptér za pár kaček (třeba od Dexonu) poznáš to. Jestliže použiješ Brax asi za 700,- je to o dost lepší. Pokud použiješ aktivní konvertor (Zealum ZUSC-5) poznáš to jen pokud budeš mít s čím srovnávat a pokud použiješ vysoce kvalitnáí rádio a reproduktory. Se všemi těmi vypsanými věcmi mám osobní zkušenost. ZUSC-5 jsem dával zákazníkovi do Vita kde se měnily původní mizerné repráky, doplňoval se zadek a subwoofer. Nevěřím, že by tento konvertor degradoval zvuk něčeho jako je Rhapsody.Stejně nemáš moc na výběr. Pokud totiž to rádio nemá Line Out budeš muset buť rádio vyměnit nebo použít některý z adaptérů nebo konvertorů. No jde o to, ze Rhapsody jeste nemam a pokud by nemelo vystup na zesik asi bych si jeste rozmyslel jesi si ho dam nebo nedam do auta. Proto bych rad vedel jak to s tim vystupem je....stacila by fotka nebo nakres radia ze zadu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Já ti nevím. Asi ti jde o design, na který bych se já vyprd kdybych rádio ještě neměl. Zvlášť pokud bych chtěl stavět systém s nějakým zesíkem. Nebudu nic hledat ale mám pocit, že to rádio se dá koupit okolo 10.000,- Kč. Pokud se nemýlím podívej se co za tyhle prachy umí třeba Pioneer DEH-P65BT. http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/...65BT/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Já ti nevím. Asi ti jde o design, na který bych se já vyprd kdybych rádio ještě neměl. Zvlášť pokud bych chtěl stavět systém s nějakým zesíkem. Nebudu nic hledat ale mám pocit, že to rádio se dá koupit okolo 10.000,- Kč. Pokud se nemýlím podívej se co za tyhle prachy umí třeba Pioneer DEH-P65BT.http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/...65BT/index.html V aute jsem puvodne mel Skoda Gamma, ted jsem si koupil Pioneer DEH-P55BT, ale stve me ze radio o dost vystupuje nad pristrojovku a vypada to blbe, pioneer me zklamal kvalitou predniho panelu - pri ovladani pomoci toho multifunkcniho kolecka se panel hybe v radiu doprava a doleva pri stisku je navic videt jak se macka LCD displej v neposledni rade me hodne zklamala kvalita tuneru, v Gamme hralo radio o 200% lip a to ani trochu neprehanim. Pioneer me v tomhle dost zklamal je to radio za 7000Kč a myslim ze aspon kvalita zpracovani by mela byt lepsi. V aute posloucham tak pul na pul CD a radio a tuner je pro me pomerne dulezitej. Rhapsody bych mel mit cca za 6000Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Uznávám, že tuner u Pioneeru není žádná hitparáda. Nemýlím-li se dělá Gammu Blaupunkt. Tím je asi řečeno vše nebo skoro vše. Mimo Beckeru má blauťas nejlepší tunery. Sám pincka s BT používám a nevšiml jsem si ničeho z toho co popisuješ. Možná to bude tím, že mám vyšší model. Stejně ale myslím, že zvukem ani jeho nastavením Rhapsody nemá ani na tu 55-ku. Volba je samozřejmě na tobě. Do toho nechci kecat. Napsal jsem jen to, co bych udělal já a já bych Rhapsody nechtěl ani za těch 6000,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Uznávám, že tuner u Pioneeru není žádná hitparáda. Nemýlím-li se dělá Gammu Blaupunkt. Tím je asi řečeno vše nebo skoro vše. Mimo Beckeru má blauťas nejlepší tunery. Sám pincka s BT používám a nevšiml jsem si ničeho z toho co popisuješ. Možná to bude tím, že mám vyšší model. Stejně ale myslím, že zvukem ani jeho nastavením Rhapsody nemá ani na tu 55-ku. Volba je samozřejmě na tobě. Do toho nechci kecat. Napsal jsem jen to, co bych udělal já a já bych Rhapsody nechtěl ani za těch 6000,-. Ja sam poradne nevim jak to provedu, co me ale stve je, jak vypada v interieru octavky a i to hybani panelu moc neprida. Verim ze zvukove je na tom lip nez cokoliv od skody a co je mi to platny, kdyz ten tuner ani nenaladi poradne stanici a zvuk ma do cistoty hodne daleko. Uvedomuju si ale, ze zvuk z CD je o necem jinym. Slysel jsem zvuk v Superbu s Rhapsody a myslim ze kdyz si koupim lepsi repro (uvazuji o Morel), budu se zvukem spokojeny i kdyz by to mohlo byt lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.