Luke288 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 tak dneska jsem si přivez podvozek, čekal jsem, že to bude nějaka sračka, ale kupodivu tlumiče jsou Sachs a péra Eibach, tak by to mohlo bejt dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 ještě na mě čekal CD changer... btw. nevite kam se instaluje? jestli jde do schránky u spolujezdce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 a nakonec koncovka výfuku, sice jsem chtel tu ovalnou, ta bohuzel na moji motorizaci nejde, jedina moznost je tahle, mel jsem strach, ze bude úzká, ale v reálu to zas tak špatně nevypadá, tak jsem zvědavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Hezký, se nedivím, že se zdržel takovejch věcí....tu koncovku mám taky a jenom chválím . No na podvozku nemaj co zkazit.... Tlumiče a péra umí vyměnit každej...Jinak originál se dává changer do kufru na stranu uřidiče a musí se vyměnit i celej ten bok koberce...no s tím si ještě užiješ....existuje držák pak propojovací kabel a nakonec ten novej bok s krytkou...už to tady někdo řešil a vypadá to bezvadně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 jenom doufam, ze ty koncovky budou drzet, kdyz jsou jenom na tu objímku se šroubem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 v životě už to nesundáš, až to trochu zarezne. To drží, jak přivařený. Jen si neuřízni trubky od výfuku moc krátký. A pokud tam hodláš dát někdy RS nárazník, tak to krátký bude. Já tam nakonec musel dát prodloužení asi o 50 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 sundavat to nikdy nebudu, na montaz je návod a stejne si to necham namontovat pri prilezitosti montaze podvozku. RS naraznik neplanuju, tohle jsou posledni veci, ktery do auta cpu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 taky se sám do ničeho nehrabu, když to jiný lidi uměj líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 jj, to je presne ono. no, za chvilku jedu s tatou vyzvednout jeste jednoho jeziska, foto dodam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 tohle prines jezisek tatovi 3.0 TDI, tiptronic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 S-line akorat jsem trochu rozpacitej z tech zamlzenych svetel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 S-lineakorat jsem trochu rozpacitej z tech zamlzenych svetel hele tech svetel bych se nebal - ja kdyz sem prebiral oktu tak sem je mel zamlzeny komplet a skoro sem to chtel reklamovat jeste ten den ale oni rikali ze ji nechali dlouho venku i vymrznout a je to tim - a fakt ze jo - po chvili jizde to zmizelo a od ty doby nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 sebeh sem do garaze a je to pryc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 tohle prines jezisek tatovi3.0 TDI, tiptronic asi jsem neudělal dost místa pod stromečkem ty světla fakt nic vážnýho, dělal to i Mercedes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 no, koukám, že Ježíšek teda žádnej břídil. To musel fotřík asi celej rok sekat latinu, což ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 asi nebo hodne pracoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 spíš se přikláním k té práci, protože já už rok na ježíška nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 spíš se přikláním k té práci, protože já už rok na ježíška nevěřím to děláš chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 jinac skopek jest to pekny, to se musi nechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 jj, az bude svetlo a vic mista(ted je v garazi), hodim vic fotek. kdyz jsem to vezl ze salonu domu, tak pocity skvely. super sportovni sedacky(S-paket), nadhernej volant, podvozek je krasne tvrdej(sem zvedavej, co na to bude tata rikat), razeni padlama taky supr. jenom skoda, ze je zima a je na zimakach, letni 18ky S-line budou bomba. no jsem unesenej. i kdyz tady na skoda foru to asi nema co delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 podvozek namontovanej, foto v sekci Moje Octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Luku, tatovi gratuluji a uprimne zavidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 dekuju za něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Já chci adoptovat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.