Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

tak dneska jsem si přivez podvozek, čekal jsem, že to bude nějaka sračka, ale kupodivu tlumiče jsou Sachs a péra Eibach, tak by to mohlo bejt dobry

post-61-1167387220.jpg

• Autor

ještě na mě čekal CD changer...

btw. nevite kam se instaluje? jestli jde do schránky u spolujezdce?

post-61-1167387279.jpg

• Autor

a nakonec koncovka výfuku, sice jsem chtel tu ovalnou, ta bohuzel na moji motorizaci nejde, jedina moznost je tahle, mel jsem strach, ze bude úzká, ale v reálu to zas tak špatně nevypadá, tak jsem zvědavej...

post-61-1167387369.jpg

Hezký, se nedivím, že se zdržel takovejch věcí....tu koncovku mám taky a jenom chválím :):):):) . No na podvozku nemaj co zkazit.... Tlumiče a péra umí vyměnit každej...Jinak originál se dává changer do kufru na stranu uřidiče a musí se vyměnit i celej ten bok koberce...no s tím si ještě užiješ....existuje držák pak propojovací kabel a nakonec ten novej bok s krytkou...už to tady někdo řešil a vypadá to bezvadně.

• Autor

jenom doufam, ze ty koncovky budou drzet, kdyz jsou jenom na tu objímku se šroubem

v životě už to nesundáš, až to trochu zarezne. To drží, jak přivařený. Jen si neuřízni trubky od výfuku moc krátký. A pokud tam hodláš dát někdy RS nárazník, tak to krátký bude. Já tam nakonec musel dát prodloužení asi o 50 mm.

• Autor

sundavat to nikdy nebudu, na montaz je návod a stejne si to necham namontovat pri prilezitosti montaze podvozku. RS naraznik neplanuju, tohle jsou posledni veci, ktery do auta cpu :)

taky se sám do ničeho nehrabu, když to jiný lidi uměj líp :D

• Autor

jj, to je presne ono.

no, za chvilku jedu s tatou vyzvednout jeste jednoho jeziska, foto dodam...

• Autor

tohle prines jezisek tatovi

3.0 TDI, tiptronic

post-61-1167406857.jpg

• Autor

S-line

akorat jsem trochu rozpacitej z tech zamlzenych svetel

post-61-1167406896.jpg

S-line

akorat jsem trochu rozpacitej z tech zamlzenych svetel

hele tech svetel bych se nebal - ja kdyz sem prebiral oktu tak sem je mel zamlzeny komplet a skoro sem to chtel reklamovat jeste ten den :) ale oni rikali ze ji nechali dlouho venku i vymrznout a je to tim - a fakt ze jo - po chvili jizde to zmizelo a od ty doby nic

• Autor

sebeh sem do garaze a je to pryc

tohle prines jezisek tatovi

3.0 TDI, tiptronic

:palec2: asi jsem neudělal dost místa pod stromečkem :)

ty světla fakt nic vážnýho, dělal to i Mercedes ;)

no, koukám, že Ježíšek teda žádnej břídil. To musel fotřík asi celej rok sekat latinu, což ?

• Autor

asi :) nebo hodne pracoval...

spíš se přikláním k té práci, protože já už rok na ježíška nevěřím :D

spíš se přikláním k té práci, protože já už rok na ježíška nevěřím :D

to děláš chybu.

jinac skopek jest to pekny, to se musi nechat -_--_-:palec2:

• Autor

jj, az bude svetlo a vic mista(ted je v garazi), hodim vic fotek. kdyz jsem to vezl ze salonu domu, tak pocity skvely. super sportovni sedacky(S-paket), nadhernej volant, podvozek je krasne tvrdej(sem zvedavej, co na to bude tata rikat), razeni padlama taky supr. jenom skoda, ze je zima a je na zimakach, letni 18ky S-line budou bomba. no jsem unesenej. i kdyz tady na skoda foru to asi nema co delat :)

• Autor

podvozek namontovanej, foto v sekci Moje Octavie

Luku, tatovi gratuluji a uprimne zavidim :palec2:

• Autor

dekuju za něj :)

Já chci adoptovat..... :D:D:D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.