Publikováno Prosinec 29, 200618 r tak dneska jsem si přivez podvozek, čekal jsem, že to bude nějaka sračka, ale kupodivu tlumiče jsou Sachs a péra Eibach, tak by to mohlo bejt dobry
Prosinec 29, 200618 r Autor ještě na mě čekal CD changer... btw. nevite kam se instaluje? jestli jde do schránky u spolujezdce?
Prosinec 29, 200618 r Autor a nakonec koncovka výfuku, sice jsem chtel tu ovalnou, ta bohuzel na moji motorizaci nejde, jedina moznost je tahle, mel jsem strach, ze bude úzká, ale v reálu to zas tak špatně nevypadá, tak jsem zvědavej...
Prosinec 29, 200618 r Hezký, se nedivím, že se zdržel takovejch věcí....tu koncovku mám taky a jenom chválím . No na podvozku nemaj co zkazit.... Tlumiče a péra umí vyměnit každej...Jinak originál se dává changer do kufru na stranu uřidiče a musí se vyměnit i celej ten bok koberce...no s tím si ještě užiješ....existuje držák pak propojovací kabel a nakonec ten novej bok s krytkou...už to tady někdo řešil a vypadá to bezvadně.
Prosinec 29, 200618 r Autor jenom doufam, ze ty koncovky budou drzet, kdyz jsou jenom na tu objímku se šroubem
Prosinec 29, 200618 r v životě už to nesundáš, až to trochu zarezne. To drží, jak přivařený. Jen si neuřízni trubky od výfuku moc krátký. A pokud tam hodláš dát někdy RS nárazník, tak to krátký bude. Já tam nakonec musel dát prodloužení asi o 50 mm.
Prosinec 29, 200618 r Autor sundavat to nikdy nebudu, na montaz je návod a stejne si to necham namontovat pri prilezitosti montaze podvozku. RS naraznik neplanuju, tohle jsou posledni veci, ktery do auta cpu
Prosinec 29, 200618 r Autor jj, to je presne ono. no, za chvilku jedu s tatou vyzvednout jeste jednoho jeziska, foto dodam...
Prosinec 29, 200618 r S-lineakorat jsem trochu rozpacitej z tech zamlzenych svetel hele tech svetel bych se nebal - ja kdyz sem prebiral oktu tak sem je mel zamlzeny komplet a skoro sem to chtel reklamovat jeste ten den ale oni rikali ze ji nechali dlouho venku i vymrznout a je to tim - a fakt ze jo - po chvili jizde to zmizelo a od ty doby nic
Prosinec 29, 200618 r tohle prines jezisek tatovi3.0 TDI, tiptronic asi jsem neudělal dost místa pod stromečkem ty světla fakt nic vážnýho, dělal to i Mercedes
Prosinec 29, 200618 r no, koukám, že Ježíšek teda žádnej břídil. To musel fotřík asi celej rok sekat latinu, což ?
Prosinec 29, 200618 r spíš se přikláním k té práci, protože já už rok na ježíška nevěřím to děláš chybu.
Prosinec 29, 200618 r Autor jj, az bude svetlo a vic mista(ted je v garazi), hodim vic fotek. kdyz jsem to vezl ze salonu domu, tak pocity skvely. super sportovni sedacky(S-paket), nadhernej volant, podvozek je krasne tvrdej(sem zvedavej, co na to bude tata rikat), razeni padlama taky supr. jenom skoda, ze je zima a je na zimakach, letni 18ky S-line budou bomba. no jsem unesenej. i kdyz tady na skoda foru to asi nema co delat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.