tosiko Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Zdravím vás, mám malý problém potřebuji vytáhnout autorádio z palubovky a nevím jak na to.Nemám k němu žádný manuál je to Panasonic RD 100, a potřeboval bych vědět kde zapáčit, kde strčit nějaký vytahovák , ten samo origo nemám. Auto je z roku 97 výbava clasic. Dík za informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 ...u tohoto modelu by se měl odstranit rámeček rádia (nejdříve čelní panel) a pak po bocích těmi plíšky rádio odjistíš...zakoupíš je za 130,- ale jde to i vyrobit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 to jsou přesně oni ty mám doma jestli jsi z Prahy tak se můžeš stavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tosiko Vloženo 31. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Dík hoši , podařilo se mi stáhnout návod ze stránek panasonicu.Je to ještě ten starší model tam se nesundává ten čelní kryt ,ale jsou tam jenom ty západky které třeba odjistit tím plíškem, a dík za fotku to si udělám.Nejsem z Prahy tam to mám 450km tak se asi nestavím , dík za nabídku, akorát bys mi mohl prosím napsat rozměry těch plechů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Dík hoši , podařilo se mi stáhnout návod ze stránek panasonicu.Je to ještě ten starší model tam se nesundává ten čelní kryt ,ale jsou tam jenom ty západky které třeba odjistit tím plíškem, a dík za fotku to si udělám.Nejsem z Prahy tam to mám 450km tak se asi nestavím , dík za nabídku, akorát bys mi mohl prosím napsat rozměry těch plechů. jakmile se mi dom atrošku klidní situace tak to změřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.