Únor 16, 200718 r tema vyvěšeno,přejmenovano a promazano designová inspirace jak sviňa!-samí RS s jinejma kolama-příp podvozkem Njn, já jsem to nepřejmenoval,ale někomu stačí i kola a podvozek a třeba i motor Sto lidí , sto chutí jako vždy, že tak samo!!!(krásný kola a podvozek = základ) Upraveno Únor 16, 200718 r od kláca
Únor 16, 200718 r kurna ty A k moji barve jsou krasnyyyyyyjen skoda ze je ma tolik lidi :-( to joo, sou to mrdy, ale kurefsky profláklý jinak tuhle "Axonku" snad ani neznám
Únor 16, 200718 r kurna ty A k moji barve jsou krasnyyyyyyjen skoda ze je ma tolik lidi :-( to joo, sou to mrdy, ale kurefsky profláklý jinak tuhle "Axonku" snad ani neznám no jo v tyhle barve jeste chybela :-)
Únor 16, 200718 r to je VT ne jj taky jsem si řikal ale nárazník se nejspíš prodává... MAXPOWER EXTREMECARS Upraveno Únor 16, 200718 r od Thomas
Únor 16, 200718 r 100% kdyz si to projedete pod lupou zjistite pod lupou? proč, vždyť ten čumák je celej spláclej směrem ke středu a dolů...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.