Únor 17, 200718 r kodemi to sem teť budeš rvát jednotlivý fotky ze srazů apod? jezis,ne jen to co sem mel ulozeny .. nektery pekny fotky nic vic.. neco se nezda?
Únor 19, 200718 r kodemi to sem teť budeš rvát jednotlivý fotky ze srazů apod? A proč ne?? přece jde o inspiraci.. Jen ať všichni přikládaj mě tu zatím nic moc neispirovalo teda až na to černý rso... U WRCa nejde ani tak o inspiraci jako spíš o nesplňitelnej sen snad každého z nás..
Březen 3, 200718 r jezis,ne jen to co sem mel ulozeny .. nektery pekny fotky nic vic.. neco se nezda? som rad ze sa ti pacia moje fotky
Červenec 17, 200718 r panové jsem trochu fanda kombíku tak třeba se klukům budou líbit :-) čau Dava Zlín
Červenec 20, 200718 r panové jsem trochu fanda kombíku tak třeba se klukům budou líbit :-) čau Dava Zlín ta modrá vypadá jak kokta
Červenec 31, 200718 r panové jsem trochu fanda kombíku tak třeba se klukům budou líbit :-) čau Dava Zlín tak to seš ten správnej fanda!!! tak to má byt tak je to správne
Červenec 31, 200718 r Todle je z Cupry az teraz som nasiel toto vlakno kde sa da zohnat taka maska? a bude sa to lizatko hodit aj na facelift naraznik ?
Červenec 31, 200718 r maska je pravděpodobně samo domo a lízátko padne i pod faceliftovej nárazník jako prdel na hrnec
Srpen 1, 200718 r maska je pravděpodobně samo domo a lízátko padne i pod faceliftovej nárazník jako prdel na hrnec diky tyve te'd budou mít všichni lízo z kupry skor "vsichni" maju RS naraznik, lizo som videl len na par kusoch Upraveno Srpen 1, 200718 r od domino666
Srpen 20, 200718 r Nemít u nás takový hnusný silnice, tak si tám dám ty Rial-ky v osumnáctkách taky Ale takhle můj milášek občas trpí i na sériových šestnáctkách
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.