Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak to je supr...me vcera dostalo kdyz jsem to platil ze meli na fakture dohuštění kol za 20kč lollol

:smich: to víš vzduch je drahý a asi není pro všechny :)

no taky jsem si rikal kdyz jsem to videl ;)

Vloženo
jj rano prselo a porad je tady tak nejak zatazno ze asi bude

ono pršelo?? ty jo, tak to mi asi něco uniklo lol

asi si pozde vstavala...kolem pul 8 tady prselo...asi lokální mrak lollol

Vloženo
asi si pozde vstavala...kolem pul 8 tady prselo...asi lokální mrak lollol

tak to sem jeste mela půlnoc :) když ja vstávala, tak mi tu hnusně svítilo sluníčko do oken - dopoledne je to tu jak v sauně :(

Vloženo
tak to sem jeste mela půlnoc :) když ja vstávala, tak mi tu hnusně svítilo sluníčko do oken - dopoledne je to tu jak v sauně :(

tak takhel bych se chtel mit abych mel jeste pulnoc...ale zatim je venku prijemne tak to snad vydrzi

Vloženo
No je to potřeba, je to jak hovedo lol 17tky vypadaj jak v black stylu,docela zajimavé :)

hehe, bade lol pri stesti moravaku bud zase bahnito lol

nééé žadny bahno nebude ;)

Vloženo
No je to potřeba, je to jak hovedo lol 17tky vypadaj jak v black stylu,docela zajimavé :)

hehe, bade lol pri stesti moravaku bud zase bahnito lol

nééé žadny bahno nebude ;)

kua ja mam auto od pindělí vylesteny a zatim drzi tak doufam ze to tak bude i nadale ;)

Vloženo
to je bomba, 3 věci se daj do kupy a dalši se vysere, bože u nemam sil :)

:feve::feve::help:

no tak nechal jsem si navic vyčistit klimu a doplnit, jako super, vonave,ale až to začne pořádně chladit tak klepe klimakompresor, vratil jsem se a technik na to čučel že neví proč, že akorat vyměnil medium a přidal 0,1g oleje. Takže zitra vypustit a zkusit mu ubrat olej jestli to neni tim :help: babo raď

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...