Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ještě druhý pohled :aggressive:

Zabít ho je fakt málo.To ti to ještě tak poškrábali,zmrdi?

no ono rukou tu kliku neutrhneš ....... opřel něco čím páčil ....... zasraný zkurvyzmrdi

Vloženo

od teď potkám někoho kdo se mi motá okolo auta a dělá něco co nemá, tak mu rozkopnu ksycht a pak se budu ptát co tam dělal .......... :aggressive::aggressive::aggressive:

Vloženo
Já bych se v takový situaci fakt neudržel a rozkopal ho do mrtě

asi tak nějak ........ když jsem viděl jak to řeší poliši tak mě brali všichni čerti ............. to už je druhej pokus na stejným místě ..... je to evidentní že to dělá někdo místní ...... stejně na to sejří ........ projedou autem jedenkrát za noc a to není den kdy by tam nemělo nějaký auto vymlácený okno :aggressive::aggressive:

Vloženo
Jsem tu :D. Koukam dalsi pokus nas nejak okrast..... :disgust:

Zdar kochtíku :feve: no tak nějak a nebo strašně škaredej pokus o hodně hnusnou sebevraždu a na poslední chvíli si to rozmyslel a nepočkat do mého příchodu :kuk:

Vloženo
no to je v prdeli, člověk si pojistí tu záslepku,ale jak on se tam nemůže dostat tak rozjebe cele dvěře, ach jooo :(

asi tak nějak ...... jsou to pěkní zmrdi ........ řek bych že to dělají místní "hnědočeši" ...... asi si přece jen ten zbroják udělám :kol-29::kol-29:

Vloženo
Hele ja vcera vecer odpad a nerekl jsem ani jedna ovecka... :D

No to já taky, předtím jsem koukal na Shrecka a pak proběhla návštěva nálevny a to už mělo docela rychlej spád... lol

JO taaaaaaak!Ja prave ani do ty nalevny nedosel..A to me Baurak tahal.. ;)

si mladej kluk a hovno vydrzis...byla velka sranda...a navic kdyz jsem tam potkal Ovidiuse...no ma nejaky fotky tak jsem na to zvedavej ;)

Vloženo (editace)
poznatek z dnešního dopoledne :kol-137::kol-137::kol-143::kol-22:kol114kol114kol114:076

Taky mě to potkalo ale odnesl to jen zámek rádio a pár osobních věcí....

Tobě to teda pěkně vykur..li!!!

Cejtím s tebou!!! Umlátit ZMRDY!!!! :aggressive: :aggressive:

Editováno: , autor: KOKYN
Vloženo
poznatek z dnešního dopoledne :kol-137::kol-137::kol-143::kol-22:kol114kol114kol114:076

Taky mě to potkalo ale odnesl to jen zámek rádio a pár osobních věcí....

Tobě to teda pěkně vykur..li!!!

Cejtím s tebou!!! Umlátit ZMRDY!!!! :aggressive: :aggressive:

No dostat ho do ruky tak by to nejspíš takhle dopadlo :aggressive: jsem vzteky totálně nepříčetnej

Vloženo
Dobré ranko plantážnici. Kua tady nikdo a na D1 je zasekano,online report z 59km :)

Zdarec Bady, na D1 nesměřuju,ale taky lezu z betle o dvě hodiny dřív kvůli nafocené kary pro pojišťovnu :aggressive::kuk:

Vloženo
Co tu zase chces? Jedes pro ty znamy co? :D

Ale prd to už dávno šlo.teď tu stojím pred botanickou zahradou a cumim že to tu je sami bulhar :)

Vloženo
Co tu zase chces? Jedes pro ty znamy co? :D

Ale prd to už dávno šlo.teď tu stojím pred botanickou zahradou a cumim že to tu je sami bulhar :)

Voe v botanicky je ted nejaka vystava papousku ne? Co tam delas?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...