BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 do Stodolní ? nebo jak se jmenuje ? Vašíku Vašíku Dobré ránko -_- V OV sněží jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 tady jen tak zlehinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 dobré ránko tady nesněží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 tady úz taky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 tak jsem po obýdku dáme si všichni společně a hlavně organizovaně kafíčko ? já tomu budu velet ju ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Beru,jedno sem prsim pane elektrikar Spagety budes travit do rana,takze tu kavu poradnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 bry odpoledne, tady spis prsi, nez snezi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 jsem myslel že budu velet a ty vařit špagetky byly jako vždy exluzivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Tak taky v Beroune,to se nediv,vy jste uz nizina jako krava.By jsi musel sem k nam na ten kopecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 u nás jen jemně zataženo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Piju kafe,doma teplo,venku zima,polozataženo,občas něco spadne z nebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 njn,to se holt nekdo ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 tak já si to kafi uvařím sám no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Pockej,ja chtel taky....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 normálně jdu kuchyní a z trouby se na mě směje krtek tak jsem mu zamával a řekl že se odpoledne ještě uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 (editace) Pardubice hlásej zataženo, zima jak ve špatným ruským filmu - žena mi odmítá podat něco chutně krmě k obědu - že prej mám zhubnout sem to ale dopracoval P.S.: ne opravdu já si nestěžuju, nemůžu - žena mi to zakázala Editováno: 6. Únor 2007, autor: lukash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 normálně jdu kuchyní a z trouby se na mě směje krtektak jsem mu zamával a řekl že se odpoledne ještě uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 ty jo, neska byla k obedu Ftipna kase, ne? a nebo Ftipny spagety?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 B je spravne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Hele ty vtipe,co ta koncovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Hele ty vtipe,co ta koncovka no koncovka, se musime zase nak domluvit, ja ji v tejdnu privezu z chalupy, nafotim a pak se nejak dohodnem, ko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 ááá krteček už se rozhlíží po kuchyni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 btw me napada, proc se rika zrovna Ftipna kase???? co je zrovna na kasi tak vtipnyho??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 musíš mít spoustu důftipu abys ju do sebe dostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky