Andílek Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 jj rano prselo a porad je tady tak nejak zatazno ze asi bude ono pršelo?? ty jo, tak to mi asi něco uniklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 tak to je supr...me vcera dostalo kdyz jsem to platil ze meli na fakture dohuštění kol za 20kč to víš vzduch je drahý a asi není pro všechny no taky jsem si rikal kdyz jsem to videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 jj rano prselo a porad je tady tak nejak zatazno ze asi bude ono pršelo?? ty jo, tak to mi asi něco uniklo asi si pozde vstavala...kolem pul 8 tady prselo...asi lokální mrak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 No je to potřeba, je to jak hovedo 17tky vypadaj jak v black stylu,docela zajimavé hehe, bade pri stesti moravaku bud zase bahnito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 asi si pozde vstavala...kolem pul 8 tady prselo...asi lokální mrak tak to sem jeste mela půlnoc když ja vstávala, tak mi tu hnusně svítilo sluníčko do oken - dopoledne je to tu jak v sauně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 tak to sem jeste mela půlnoc když ja vstávala, tak mi tu hnusně svítilo sluníčko do oken - dopoledne je to tu jak v sauně tak takhel bych se chtel mit abych mel jeste pulnoc...ale zatim je venku prijemne tak to snad vydrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 No je to potřeba, je to jak hovedo 17tky vypadaj jak v black stylu,docela zajimavé hehe, bade pri stesti moravaku bud zase bahnito nééé žadny bahno nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 No je to potřeba, je to jak hovedo 17tky vypadaj jak v black stylu,docela zajimavé hehe, bade pri stesti moravaku bud zase bahnito nééé žadny bahno nebude kua ja mam auto od pindělí vylesteny a zatim drzi tak doufam ze to tak bude i nadale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 to je bomba, 3 věci se daj do kupy a dalši se vysere, bože u nemam sil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 to je bomba, 3 věci se daj do kupy a dalši se vysere, bože u nemam sil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 to je bomba, 3 věci se daj do kupy a dalši se vysere, bože u nemam sil no tak nechal jsem si navic vyčistit klimu a doplnit, jako super, vonave,ale až to začne pořádně chladit tak klepe klimakompresor, vratil jsem se a technik na to čučel že neví proč, že akorat vyměnil medium a přidal 0,1g oleje. Takže zitra vypustit a zkusit mu ubrat olej jestli to neni tim babo raď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 no ty voe to jsou veci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 To je teda kšeft Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Za cecky prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Za cecky prachy to u vas takhle kseftujete s ceckama jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 No jasny..... vy ne jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Tahle hospa má o víkendu zavřeno bo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Tahle hospa má o víkendu zavřeno bo co? vypadá to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Tahle hospa má o víkendu zavřeno bo co? vypadá to tak Ale já už stejně nepiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 tady uz je zavreno i pres vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Hustá nehoda Octavie http://www.novinky.cz/krimi/po-narazu-se-o...7662_lp376.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Hustá nehoda Octavie http://www.novinky.cz/krimi/po-narazu-se-o...7662_lp376.html koukám červené oktávky nemají dnes svůj den, já rano sejmul srnu takže zase starosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Zdarec bando!! No badysu,tak to je taky radost... Jak velky starosti mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky