baurak Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 no koukam ze posledni dobou to smeruje to rjadnej pyci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 no koukam ze posledni dobou to smeruje to rjadnej pyci Tak tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 no koukam ze posledni dobou to smeruje to rjadnej pyci Tak tak... a nejlepsi bude to dnes vyplachnout v mistni nalevne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Jj, všude stejný, asi nějaká nová móda či co Tydle mody se vsichni drzej co?Ale kdyby prisla moda zvysovani platu a slusnyho chovani,tak to "nosit nebudou".. Jj, baui,jak tu nekdo nekde psal-vecer si naformatujes mozek.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Tydle mody se vsichni drzej co?Ale kdyby prisla moda zvysovani platu a slusnyho chovani,tak to "nosit nebudou".. Jj, baui,jak tu nekdo nekde psal-vecer si naformatujes mozek.. :D no vzhledem k tomu ze ma znamej narozeniny tak bud dnes nebo zitra to bude asi velky ale zitra budou povinosti tak asi az v sobotu... jinak Martine jak jsou pristi tyden ty 4 dny volna tak budu asi na chate tak jestli by jsme nedali neco v Doksech ze bych se na vas prijel podivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Chlapi, Štefan je tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Tydle mody se vsichni drzej co?Ale kdyby prisla moda zvysovani platu a slusnyho chovani,tak to "nosit nebudou".. Jj, baui,jak tu nekdo nekde psal-vecer si naformatujes mozek.. :D no vzhledem k tomu ze ma znamej narozeniny tak bud dnes nebo zitra to bude asi velky ale zitra budou povinosti tak asi az v sobotu... jinak Martine jak jsou pristi tyden ty 4 dny volna tak budu asi na chate tak jestli by jsme nedali neco v Doksech ze bych se na vas prijel podivat Tak to bude radna formatovacka... Jo hele ,to bychom neco spachat mohli..Tak se nejak sepisem a snad z toho neco kloudnyho bude.. Sem byl minulej vikend se podivat na kameni,a docela se to tam zacinalo plnit..A ja byl vozralej,jak krava..A pak sme s kamosem rikali,ze uz tam letos radsi nemuzem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Chlapi, Štefan je tady Brďo pučmeloun... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 no vzhledem k tomu ze ma znamej narozeniny tak bud dnes nebo zitra to bude asi velky A já jsem měl svátek a zítra to bude taky velký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 no vzhledem k tomu ze ma znamej narozeniny tak bud dnes nebo zitra to bude asi velky A já jsem měl svátek a zítra to bude taky velký... Si mel velkej svatek? :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Si mel velkej svatek? :smich: To se teprve uvidí, jak velkej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Chlapi, Štefan je tady Brďo pučmeloun... Jsem málem vypadl z Okty když nás udělal nízký průlet nad silnící Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Si mel velkej svatek? :smich: To se teprve uvidí, jak velkej... Tak to joooooo... Ted sem se docela dobre pobavil..Kouknu z okna a jela kolem Š 120 s "ladakem",vinova barava to byla,nadelalo to vic bordelu,jak uzitku,na predku mel na masce "narvanou" masku od milotecu z OI predfacelift stribrny barvy,vepredu urizly pruziny,predni sedacky z Fabky,sportovni volant.... ... ...a to hlavni..pres cely zadni okno napis "JEZDIM BEZ AIRBAGU,UMRU JAKO CHLAP!!!" :smich:... tak to byl asi dobrej looser... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 No to musel bejt dobrej maséér... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 No to musel bejt dobrej maséér... !!!NEJVETSI!!! :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 No to musel bejt dobrej maséér... !!!NEJVETSI!!! :smich: UFFFF...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Tak to bude radna formatovacka... Jo hele ,to bychom neco spachat mohli..Tak se nejak sepisem a snad z toho neco kloudnyho bude.. Sem byl minulej vikend se podivat na kameni,a docela se to tam zacinalo plnit..A ja byl vozralej,jak krava..A pak sme s kamosem rikali,ze uz tam letos radsi nemuzem.. jelikoz jsem letos jeste na kamenu nebyl tak se tam prave chystam na nejakej vecer z toho volna tak by jsme mohli vymyslet neco kloudnyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 DOBRÝ VEČER. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Tak to bude radna formatovacka... Jo hele ,to bychom neco spachat mohli..Tak se nejak sepisem a snad z toho neco kloudnyho bude.. Sem byl minulej vikend se podivat na kameni,a docela se to tam zacinalo plnit..A ja byl vozralej,jak krava..A pak sme s kamosem rikali,ze uz tam letos radsi nemuzem.. jelikoz jsem letos jeste na kamenu nebyl tak se tam prave chystam na nejakej vecer z toho volna tak by jsme mohli vymyslet neco kloudnyho Ouk,dame si vcas vedet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Tak to bude radna formatovacka... Jo hele ,to bychom neco spachat mohli..Tak se nejak sepisem a snad z toho neco kloudnyho bude.. Sem byl minulej vikend se podivat na kameni,a docela se to tam zacinalo plnit..A ja byl vozralej,jak krava..A pak sme s kamosem rikali,ze uz tam letos radsi nemuzem.. jelikoz jsem letos jeste na kamenu nebyl tak se tam prave chystam na nejakej vecer z toho volna tak by jsme mohli vymyslet neco kloudnyho Ouk,dame si vcas vedet.. a jaaa se zacinam tesit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Já jsem byl minulej víkend taky na v Doksech na kameni,poslední co si pamatuju byla cesta z pláže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Tak to bude radna formatovacka... Jo hele ,to bychom neco spachat mohli..Tak se nejak sepisem a snad z toho neco kloudnyho bude.. Sem byl minulej vikend se podivat na kameni,a docela se to tam zacinalo plnit..A ja byl vozralej,jak krava..A pak sme s kamosem rikali,ze uz tam letos radsi nemuzem.. jelikoz jsem letos jeste na kamenu nebyl tak se tam prave chystam na nejakej vecer z toho volna tak by jsme mohli vymyslet neco kloudnyho Ouk,dame si vcas vedet.. a jaaa se zacinam tesit To se tes.. Jeste to chce,abych byl zdravotne ready do ty doby..Ale to bych mel.. 2 Jirka3: No to je taky pekny..Ja si pamatuju i cestu domu,ale byla uz za svetla..Fuj fuj fuj to ja nemam rad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Tak to bude radna formatovacka... Jo hele ,to bychom neco spachat mohli..Tak se nejak sepisem a snad z toho neco kloudnyho bude.. Sem byl minulej vikend se podivat na kameni,a docela se to tam zacinalo plnit..A ja byl vozralej,jak krava..A pak sme s kamosem rikali,ze uz tam letos radsi nemuzem.. jelikoz jsem letos jeste na kamenu nebyl tak se tam prave chystam na nejakej vecer z toho volna tak by jsme mohli vymyslet neco kloudnyho Ouk,dame si vcas vedet.. a jaaa se zacinam tesit To se tes.. Jeste to chce,abych byl zdravotne ready do ty doby..Ale to bych mel.. 2 Jirka3: No to je taky pekny..Ja si pamatuju i cestu domu,ale byla uz za svetla..Fuj fuj fuj to ja nemam rad... tak tak to já usínal taky až za světla.Myslím,že sousedi ve vedlejší chatce z nás neměli radost,ale byli v pohodě,dokonce nám ráno dali lahev Dobrý vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 guten tak...........kurva hoši guten tak,zdravi roomsterak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 guten tak...........kurva hoši guten tak,zdravi roomsterak Zdarec Roomsteráku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky