Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Gratulaceéééééééééééééééééééééééééé !!!!!!!!!!!!

PS: doufam že nám všem pošleš flašku, at to můžem taky oslavit lol lol lol

Vloženo
Gratulaceéééééééééééééééééééééééééé !!!!!!!!!!!!

PS: doufam že nám všem pošleš flašku, at to můžem taky oslavit lol lol lol

no voe na besede neco probehne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lol

Vloženo
ááá bude se "prcat" lol

a budeeeeeeeeeeeee rumicek s okurkama pyco lollol

ty kok*t to už jsem dlouho neměl, jooo kde jsou ty holčiny co to popíjeli, kdeže loňské sněhy jsou lol:feve:

Vloženo
ty kok*t to už jsem dlouho neměl, jooo kde jsou ty holčiny co to popíjeli, kdeže loňské sněhy jsou lol:feve:

a nebo ze by konecne probehla stodolníííííííííííííí???? lol

Vloženo

čéče já tam 2 měsice neblil :)

Vloženo

čéče já tam 2 měsice neblil :)

a ja bych mohl mit premieru lol

Vloženo
Tak uz sem taky po O...

Huste Jirko!!! :D Gratulace nejvetsi!!!Tak to je super!To se bude muset oslavit!!!!!!!

tak uz ji prevzal a ted budu cekat co z toho vyleze a jestli pristoupi na dohodu :feve:

Vloženo
Tak uz sem taky po O...

Huste Jirko!!! :D Gratulace nejvetsi!!!Tak to je super!To se bude muset oslavit!!!!!!!

tak uz ji prevzal a ted budu cekat co z toho vyleze a jestli pristoupi na dohodu :feve:

:palec2: tak to slo rychle..A kdy by si mel nastupovat v tom novym?Ne v pondeli,ze ne? :feve:

Vloženo
Tak uz sem taky po O...

:palec2: tak to slo rychle..A kdy by si mel nastupovat v tom novym?Ne v pondeli,ze ne? :feve:

vypoved mam na 2 mesice ale zadam v ni o ukonceni k 30.9.2007 tak ze kdyz to vse dobre dopadne tak nastupuju 1.10.

Vloženo
Tak uz sem taky po O...

vypoved mam na 2 mesice ale zadam v ni o ukonceni k 30.9.2007 tak ze kdyz to vse dobre dopadne tak nastupuju 1.10.

Jo tak to by mohlo bejt v klidu.. ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...