Martyp Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Kurvy jedny posrany!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 ještě druhý pohled Zabít ho je fakt málo.To ti to ještě tak poškrábali,zmrdi? no ono rukou tu kliku neutrhneš ....... opřel něco čím páčil ....... zasraný zkurvyzmrdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 od teď potkám někoho kdo se mi motá okolo auta a dělá něco co nemá, tak mu rozkopnu ksycht a pak se budu ptát co tam dělal .......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Já bych se v takový situaci fakt neudržel a rozkopal ho do mrtě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Jsem tu . Koukam dalsi pokus nas nejak okrast..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Já bych se v takový situaci fakt neudržel a rozkopal ho do mrtě asi tak nějak ........ když jsem viděl jak to řeší poliši tak mě brali všichni čerti ............. to už je druhej pokus na stejným místě ..... je to evidentní že to dělá někdo místní ...... stejně na to sejří ........ projedou autem jedenkrát za noc a to není den kdy by tam nemělo nějaký auto vymlácený okno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Jsem tu . Koukam dalsi pokus nas nejak okrast..... Zdar kochtíku no tak nějak a nebo strašně škaredej pokus o hodně hnusnou sebevraždu a na poslední chvíli si to rozmyslel a nepočkat do mého příchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Jo to znam,ja mel uz navstevu 3x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 no to je v prdeli, člověk si pojistí tu záslepku,ale jak on se tam nemůže dostat tak rozjebe cele dvěře, ach jooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Jo to znam,ja mel uz navstevu 3x no u mě druhej v pořadí ale tentokrát fialovej hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 no to je v prdeli, člověk si pojistí tu záslepku,ale jak on se tam nemůže dostat tak rozjebe cele dvěře, ach jooo asi tak nějak ...... jsou to pěkní zmrdi ........ řek bych že to dělají místní "hnědočeši" ...... asi si přece jen ten zbroják udělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 tak co je to tady,zase nikdo jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Hele ja vcera vecer odpad a nerekl jsem ani jedna ovecka... No to já taky, předtím jsem koukal na Shrecka a pak proběhla návštěva nálevny a to už mělo docela rychlej spád... JO taaaaaaak!Ja prave ani do ty nalevny nedosel..A to me Baurak tahal.. si mladej kluk a hovno vydrzis...byla velka sranda...a navic kdyz jsem tam potkal Ovidiuse...no ma nejaky fotky tak jsem na to zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 (editace) poznatek z dnešního dopoledne Taky mě to potkalo ale odnesl to jen zámek rádio a pár osobních věcí.... Tobě to teda pěkně vykur..li!!! Cejtím s tebou!!! Umlátit ZMRDY!!!! :aggressive: Editováno: 2. Září 2007, autor: KOKYN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 poznatek z dnešního dopoledne Taky mě to potkalo ale odnesl to jen zámek rádio a pár osobních věcí.... Tobě to teda pěkně vykur..li!!! Cejtím s tebou!!! Umlátit ZMRDY!!!! :aggressive: No dostat ho do ruky tak by to nejspíš takhle dopadlo jsem vzteky totálně nepříčetnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Zdar jak sviňa Lubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Dobré ranko plantážnici. Kua tady nikdo a na D1 je zasekano,online report z 59km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Toz dobre aj tebe. ... REPORTERE Co este nespis kamo? Dobré ranko plantážnici. Kua tady nikdo a na D1 je zasekano,online report z 59km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Dobré ranko plantážnici. Kua tady nikdo a na D1 je zasekano,online report z 59km Zdarec Bady, na D1 nesměřuju,ale taky lezu z betle o dvě hodiny dřív kvůli nafocené kary pro pojišťovnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Praha pod mrakem hoši,zima,zatopte tady kurec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Co tu zase chces? Jedes pro ty znamy co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Co tu zase chces? Jedes pro ty znamy co? Ale prd to už dávno šlo.teď tu stojím pred botanickou zahradou a cumim že to tu je sami bulhar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Co tu zase chces? Jedes pro ty znamy co? Ale prd to už dávno šlo.teď tu stojím pred botanickou zahradou a cumim že to tu je sami bulhar Voe v botanicky je ted nejaka vystava papousku ne? Co tam delas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Já ti na papoušky seru a to tak že zcela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Bry pondelni.... tfuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky