Vaša Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Brý večer vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Brý večer vespolek ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 tak jsem dneska jel trasu 120 km 1 a 3/4 hodiny všude samý rozbytý cesty, kolony, uzavírky, objíždky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 tak jsem dneska jel trasu 120 km 1 a 3/4 hodiny všude samý rozbytý cesty, kolony, uzavírky, objíždky. Tak hlavně že jsi dojel ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Brý večer vespolek ahojky Ahoj ahoj ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 tak jsem dneska jel trasu 120 km 1 a 3/4 hodiny všude samý rozbytý cesty, kolony, uzavírky, objíždky. Tak proč jsi am jel,voe???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 tak jsem dneska jel trasu 120 km 1 a 3/4 hodiny všude samý rozbytý cesty, kolony, uzavírky, objíždky. Tak proč jsi am jel,voe???? protože jsem tam musel dělat jednu díru a přijel jsem o 3/4 hodiny později Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 dobrý večer.jsem tu chvilku nebyl,ale tady to jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 jj cestovani po republice je tuze zajimave :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Pěkné dobré ránko. Koukam , narváno jak na severním pólu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Dobre dobre.. Jj presne tak,tezce upadajici tendence.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 dobre poledne kolegove :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Dobrý dobrý Bauí. Co jsi změnil práci tak začínáš psát nějak pozdě? Že by jsi taky pracoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Dobrý dobrý Bauí. Co jsi změnil práci tak začínáš psát nějak pozdě? Že by jsi taky pracoval? jj uz to neni jako driv a ani to tak zatim nebude...moc u pc nejsem tak ze neni tolik casu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Dobrý den přátelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Dobrý den přátelé ahoj pane...jak se vede?? co delas o vikendu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Dobrý den přátelé ahoj pane...jak se vede?? co delas o vikendu?? čau lumpe, docela to jde, co ty? No nějakou představu mám, ale zatím nic pevného. Pročpak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Dobrý den přátelé ahoj pane...jak se vede?? co delas o vikendu?? Cauves Jirko a Petre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Dobrý den přátelé ahoj pane...jak se vede?? co delas o vikendu?? čau lumpe, docela to jde, co ty? No nějakou představu mám, ale zatím nic pevného. Pročpak? nejspis budu na chalupe a budu mit cas tak ze bych se vyrazil na nekoho v okoli podivat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Cauves Jirko a Petre... cau pane...jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 nejspis budu na chalupe a budu mit cas tak ze bych se vyrazil na nekoho v okoli podivat :-) tak cinkni a dohodnem se, že bysme dali kafíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Brý den, co máme k obědu, co je za menu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Brý den, co máme k obědu, co je za menu ? Brý den, nevíme, kucaře dneska ještě nikdo neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Brý den, co máme k obědu, co je za menu ? Brý den, nevíme, kucaře dneska ještě nikdo neviděl nj asi ještě pucuje hajzle čao Péťo -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Brý den, co máme k obědu, co je za menu ? Brý den, nevíme, kucaře dneska ještě nikdo neviděl nj asi ještě pucuje hajzle čao Péťo -_- čus no je to pravděpodobný co, už jezdíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky