cosby Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Jedině Atomic Supercross Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 žeprej v Brně sníh HA HA nikde nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Dobreee "Žena doma cvičí nahá aerobik a když dělala provaz, přisála se mušličkou na parkety. Podtlak byl však tak velký, ze se sama nedokázala odlepit. Tak čekala na muže, aby jí pomohl. Avšak ani společnými silami se jim to nepodařilo. Muž tak přemýšlí a hovoří:"Hanba, nehanba, zavolám souseda, je domácí kutil, tak něco vymyslí". Soused přišel, dal si panáka a po chvíli hovoří: "Vyřežeme pod ní parkety, otočíme jí na hlavu, vyvrtáme dírku a až podtlak povolí, sundáme jí to dolů". Chlapík chvíli zvažuje a potom hovoří: Víš co? Parkety jsou drahé. Začneme ji každý masírovat jednu bradavku a až zvlhne, odtlačíme ji jako slimáka do kuchyně, tam je linoleum." :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Dva dnešní snímečky z místa konání besídky, tedy ze Žďáru nad Sázavou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Uuuaaa ..kosa venkuu.. my tu mame -7° uz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Jedině Atomic Supercross Kdyz Atomic,tak SL 11.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 dobrý večer děvčátka a chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 dobrej, dobrej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 už jsem myslel že su dnes bez papírů jedu jedu tempomat pohodička 80-90 a najednou vidím jak stojí auto měštáků u baru, jak je míjím tak vidím jak čučí do toho teleskopu. Naštěstí to akorát zahajovali a co jsem volal kámošovi tak nic z toho nebude. uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 už jsem myslel že su dnes bez papírůjedu jedu tempomat pohodička 80-90 a najednou vidím jak stojí auto měštáků u baru, jak je míjím tak vidím jak čučí do toho teleskopu. Naštěstí to akorát zahajovali a co jsem volal kámošovi tak nic z toho nebude. uff sli z baru a cimeli do flasky jestli tam jeste neco je....kliid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 u nás měšťáci celkem řádí. stoupnou si za kdejakej roh a pak to vybíraj. Státní celkem pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 si asi leci nejaky komplexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Dobré dopoledne, taky je vám tak špatně jako mě...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 neé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 neé To je divný... U mě to asi bylo velký bo koukám, boty jak prase, rozškublá mikina u krku, koleno vodřený do krve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 neé To je divný... U mě to asi bylo velký bo koukám, boty jak prase, rozškublá mikina u krku, koleno vodřený do krve... Dobre predobedem.. Spidaku,Ty si zase radil,co?Priznej se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Spidaku,Ty si zase radil,co?Priznej se... PŘIZNÁVÁM !!! JSEM VINEN !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 (editace) Spidaku,Ty si zase radil,co?Priznej se... PŘIZNÁVÁM !!! JSEM VINEN !!! Stava se z Tebe holt kaskader.. lol Ja mel vcera sraz ze stredni,ale byl jsem slusnej,pac sem byl driver.. Editováno: 18. Listopad 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Stava se z Tebe holt kaskader.. lol Vypadá to tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 neé To je divný... U mě to asi bylo velký bo koukám, boty jak prase, rozškublá mikina u krku, koleno vodřený do krve... to musel být teda fičák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Stava se z Tebe holt kaskader.. lol Vypadá to tak... A vis,jaky novy kouksky si nacvicoval? A ukazes nam to na besidce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 A vis,jaky novy kouksky si nacvicoval? A ukazes nam to na besidce? no co, dělal jsem ko*otiny a podjely mě nohy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Chudak Baui Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 A co teprve chudák Spíďák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 japato? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky