Matej-Praha Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Mám u něj skoro objednáné kotouče, a zajímalo by mě jestli u něj už někdo nakupoval a jestli ho někdo zná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 ja u nej mam objednanou spojku, a podle vystupovani mi prijde v poho. Prehled ma taky, ale s kvalitou dilu netusim jak to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Ja se chystam na kotouce i s deskama rovnou na dve auta, ale jeste cekam na prihodny financni podminky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 panove v bazaru mame sekci black list tak proc zakladat nove tema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Ja uz sem s nim par operaci provedl, a vzdycky to bylo podle mych predstav...takze muzu doporucit .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.