TomasB Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 (editace) Kurňa, ta by se mi líbila. Že to nebylo k mání, když jsem kupoval tu A4 http://www.ahc.cz/audiclub/forum.php?prispevek=16639 Editováno: 4. leden 2007, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Hmm, tak tohle auto bych i pichal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Hmm, tak tohle auto bych i pichal když klikneš na nick toho prodávajícího, tak v profilu jsou fotečky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Hmm, tak tohle auto bych i pichal Ja bych na tohle auto i pichal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Auto je to sice nadherne, a cena libova, ale verim ze v prvnim roce jezdeni bych tu cenu preplatil na nakladech obehu aspon dvakrat....ale je to asi citova zalezitost tak se naklady neresi.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Auto je to sice nadherne, a cena libova, ale verim ze v prvnim roce jezdeni bych tu cenu preplatil na nakladech obehu aspon dvakrat....ale je to asi citova zalezitost tak se naklady neresi.) oběhem jsi asi myslel PHM. No není to jízda za nějakých 4 či 5 litrů, to je pravda, je to spíš 3x tolik. Zas ale na nějakých 15tkm ročně to není tak strašné. Manželka víc nenajede. No a já bych si to občas půjčoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Hmm, tak tohle auto bych i pichal Ja bych na tohle auto i pichal... Mno jo, WRX Sti to neni, to je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 je to sice luxus ale stará prča : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Hmm, tak tohle auto bych i pichal Ja bych na tohle auto i pichal... Mno jo, WRX Sti to neni, to je pravda Radsi EVO ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Hmm, tak tohle auto bych i pichal Ja bych na tohle auto i pichal... Mno jo, WRX Sti to neni, to je pravda Radsi EVO ;-) Kdyz to se mi nelibi zvenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 a 221 000km je uz dost. ale aspon je snad poctivej. my ted prodavame A6 2002, 153 000km(serviska) a chlap z bazaru z toho udelal 99 000km se serviskou. bych mu dal par facek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 je to sice luxus ale stará prča :<!--emo&:--><!--endemo--> nj, ale za podobnou novou prču vyplázneš +/- 4 mega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 (editace) sry Editováno: 4. leden 2007, autor: Andílek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 a 221 000km je uz dost. ale aspon je snad poctivej. my ted prodavame A6 2002, 153 000km(serviska) a chlap z bazaru z toho udelal 99 000km se serviskou. bych mu dal par facek... to je zajímavý, že ti to jako majiteli nevadí... Alespoň jsem pochopil, že to nevykoupil. Tak spíš si nafackuj sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 (editace) a 221 000km je uz dost. ale aspon je snad poctivej. my ted prodavame A6 2002, 153 000km(serviska) a chlap z bazaru z toho udelal 99 000km se serviskou. bych mu dal par facek... nějakých poctivých 221tkm není pro ten motor nic. Pro 4,2 l to je dobře zajeté. Editováno: 4. leden 2007, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 a 221 000km je uz dost. ale aspon je snad poctivej. my ted prodavame A6 2002, 153 000km(serviska) a chlap z bazaru z toho udelal 99 000km se serviskou. bych mu dal par facek... to je zajímavý, že ti to jako majiteli nevadí... Alespoň jsem pochopil, že to nevykoupil. Tak spíš si nafackuj sám. ty tam nevidis, ze pisu, ze bych mu nafackoval? z toho chapes, ze s tim souhlasim a nevadi mi to?(navic to je auto taty a ne moje). auto je v bazaru, to kolik je tam km jsme zjistili az posleze. jinak chapu, ze mas vuci me stale nejakou averzi z minula, tak jestli te moje prispevky rozcilujou, necti je. 221 000 sice neni na ten motor moc, ale uz vidim, jak ji za 3 roky prodavam s 300tis v těle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 a 221 000km je uz dost. ale aspon je snad poctivej. my ted prodavame A6 2002, 153 000km(serviska) a chlap z bazaru z toho udelal 99 000km se serviskou. bych mu dal par facek... to je zajímavý, že ti to jako majiteli nevadí... Alespoň jsem pochopil, že to nevykoupil. Tak spíš si nafackuj sám. ty tam nevidis, ze pisu, ze bych mu nafackoval? z toho chapes, ze s tim souhlasim a nevadi mi to?(navic to je auto taty a ne moje). auto je v bazaru, to kolik je tam km jsme zjistili az posleze. jinak chapu, ze mas vuci me stale nejakou averzi z minula, tak jestli te moje prispevky rozcilujou, necti je. 221 000 sice neni na ten motor moc, ale uz vidim, jak ji za 3 roky prodavam s 300tis v těle. ne, nic extra proti tobě nemám, ani už nevím, kvůli čemu jsme se dohadovali minule, ale píšeš: "prodáváme" z čehož usuzuju, že jste ještě neprodali, tudíž je stále vaše. Je -li Vaše, tak si těžko může bazarník tohle dovolit bez souhlasu majitele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 no, ja mam pocit, ze jsi na me alergickej. jasne, prodavame auto pres bazar, nechceme mit s prodejem zadny starosti, hlavne z casovych duvodu, tudiz se auto dalo do bazaru(respektive dneska jsem ho tam vezl(se 153tis km na tachu), ale na internetovy nabidce uz nejakej cas je). to, ze bazarnik vyvesil, ze auto ma najeto 99tis km jsem zjistil az dneska. pouze jsem chtel poukazat na to, ze dotycnej majitel S8 prodava na vlastni pest s vcelku realnyma km a taky na to, co jsou bazarnici zac(coz vsichni vime). osobne to 100% odsuzuju, ale co bysme v tuhle chvili meli delat? jako tri musketyri na nej vlitnout, dat mu nuz na krk, ze co si to jako chatra jedna dovoluje? ruku na srdce, kdo z Vas by to udelal? za to, ze on stocil km bych si ja mel nafackovat? takovyhle reakce me fakt dost prekvapujou, ze vlastne za ty stazeny km muzu ja. dalsi vec, bazarnik je tatovo hodne dobrej znamej a proste zakon trhu(kterej jeho zajima nejvic) je neuprosnej a českej člověk stale jeste v roce 2007 hrozne hloupoučkej a radsi koupi auto s utocenyma km nez treba tady tu S8 s 220K km poctivyma(i kdyz na me uz je to opravdu hodne) takze pokud mas stale pocit, ze ja jsem ten hajzl, co muze za to, co delaj bazarnici, uz radsi nic nepis prosim. z toho vseho my plyne, ze auto z bazaru bych si nikdy nekoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Auto je to sice nadherne, a cena libova, ale verim ze v prvnim roce jezdeni bych tu cenu preplatil na nakladech obehu aspon dvakrat....ale je to asi citova zalezitost tak se naklady neresi.) oběhem jsi asi myslel PHM. No není to jízda za nějakých 4 či 5 litrů, to je pravda, je to spíš 3x tolik. Zas ale na nějakých 15tkm ročně to není tak strašné. Manželka víc nenajede. No a já bych si to občas půjčoval Tak obehem jsem myslel PHM, ale ty me tak netlaci 1.8 T umi taky papkat krasne ,ale naklady na servis treba..a ne kazdy ma kontakty na levnejsi dily a hlavne lidi co se o to auto umi postarat v garazi .) Kdyz si to koupi nejaky vyvoneny jouda , ktery naskrabal 150K a chce delat ramena velkym autem,tak driv nebo pozdeji ho uctenky treba jen za garancku pripadne jine opravy pohrbi .)) Nevim kolik musi stat treba rozvody a takove veci na takovy motor .)mozna ze je to drzak , ale zase kdyz ma nekdo 260 KW pod kapatou tak s tim asi slusne nejezdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 když už tady vedete takovou ......... debatu tak co když měl dejme tomu 350 tis. a smotal to na ještě prodejných 220tis. ???dnes se nedá věřit ničemu a pokud se o to nestaral tak 22O tis může být smrtelných i pro motor nehledě na to že spodek(nápravy, ložiska, tlumiče, silenbloky, čepy ....)bude poptřebovat repas a to bude pěkná salva protože budeš muset koupit drahej origo protože na toto se v duplu nic nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 to je dalsi vec, hlavne ja se vžít do majitele S8, tak si ji asi i řádně úžívám, takze žadných 130 po dálnici atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 no, ja mam pocit, ze jsi na me alergickej.jasne, prodavame auto pres bazar, nechceme mit s prodejem zadny starosti, hlavne z casovych duvodu, tudiz se auto dalo do bazaru(respektive dneska jsem ho tam vezl(se 153tis km na tachu), ale na internetovy nabidce uz nejakej cas je). to, ze bazarnik vyvesil, ze auto ma najeto 99tis km jsem zjistil az dneska. pouze jsem chtel poukazat na to, ze dotycnej majitel S8 prodava na vlastni pest s vcelku realnyma km a taky na to, co jsou bazarnici zac(coz vsichni vime). osobne to 100% odsuzuju, ale co bysme v tuhle chvili meli delat? jako tri musketyri na nej vlitnout, dat mu nuz na krk, ze co si to jako chatra jedna dovoluje? ruku na srdce, kdo z Vas by to udelal? za to, ze on stocil km bych si ja mel nafackovat? takovyhle reakce me fakt dost prekvapujou, ze vlastne za ty stazeny km muzu ja. dalsi vec, bazarnik je tatovo hodne dobrej znamej a proste zakon trhu(kterej jeho zajima nejvic) je neuprosnej a českej člověk stale jeste v roce 2007 hrozne hloupoučkej a radsi koupi auto s utocenyma km nez treba tady tu S8 s 220K km poctivyma(i kdyz na me uz je to opravdu hodne) takze pokud mas stale pocit, ze ja jsem ten hajzl, co muze za to, co delaj bazarnici, uz radsi nic nepis prosim. z toho vseho my plyne, ze auto z bazaru bych si nikdy nekoupil No, takže jsem měl pravdu, že je to s vaším požehnáním. Na jednu stranu nadáváš, jak je to špatně, ale sám s tím nakonec souhlasíš. Reagoval jsem na to, že jsi napsal, že bys mu nafackoval. Ale on to udělal s vaším souhlasem. Mimochodem, až budu prodávat svoje, tak buď se to prodá jak to je, pokud to nepude, tak mi taky nezbude nic jinýho. Ale asi nebudu tvrdit, že bych bazarníkovi nafackoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Auto je to sice nadherne, a cena libova, ale verim ze v prvnim roce jezdeni bych tu cenu preplatil na nakladech obehu aspon dvakrat....ale je to asi citova zalezitost tak se naklady neresi.) oběhem jsi asi myslel PHM. No není to jízda za nějakých 4 či 5 litrů, to je pravda, je to spíš 3x tolik. Zas ale na nějakých 15tkm ročně to není tak strašné. Manželka víc nenajede. No a já bych si to občas půjčoval Tak obehem jsem myslel PHM, ale ty me tak netlaci 1.8 T umi taky papkat krasne ,ale naklady na servis treba..a ne kazdy ma kontakty na levnejsi dily a hlavne lidi co se o to auto umi postarat v garazi .) Kdyz si to koupi nejaky vyvoneny jouda , ktery naskrabal 150K a chce delat ramena velkym autem,tak driv nebo pozdeji ho uctenky treba jen za garancku pripadne jine opravy pohrbi .)) Nevim kolik musi stat treba rozvody a takove veci na takovy motor .)mozna ze je to drzak , ale zase kdyz ma nekdo 260 KW pod kapatou tak s tim asi slusne nejezdi. Jedna věc je jistá, pokud se něco vysere, tak to něco stojí. Na druhou stranu by se to srát nemělo. Jinak ten co to prodává to před časem koupil od jinýho člověka z Audiklubu tuším za 270 nebo tak nějak. Jinak to auto jezdí na srazy a členové na něj pějí chválu, že je to voňavka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 (editace) uf, uz na to nemam silu chlape, s tebou je diskuze fakt dost tezka, protoze ty ctes jen to co chces. prece jsem psal, ze zmenu km jsme zjistili az posleze, co jsme tam auto dali(konkretne to pisu o tom, ze auto je vyvesene na internetu uz nejakou dobu, coz jsem zjistil az dneska, kdyz jsem se vratil domu). tak nevim, kde tam vidis, ze jsme k tomu dali souhlas. bylo to bez naseho vedomi, jestli tomu rozumis. asi kdybysme s tim predem souhlasili, tak tady nepisu nejaky plky o tom, jak bych mu za to nafackoval nikde jsem nenapsal, ze s tim souhlasim, ale ted uz dodatecne nepojedu do bazaru s tim, ze o nasem aute lze. navic sam pises, ze kdyz nebudes moct prodat svy, tak taky nezbude nic jinyho, takze k tomu mas kladnejsi pristup nez ja Editováno: 4. leden 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Auto je to sice nadherne, a cena libova, ale verim ze v prvnim roce jezdeni bych tu cenu preplatil na nakladech obehu aspon dvakrat....ale je to asi citova zalezitost tak se naklady neresi.) oběhem jsi asi myslel PHM. No není to jízda za nějakých 4 či 5 litrů, to je pravda, je to spíš 3x tolik. Zas ale na nějakých 15tkm ročně to není tak strašné. Manželka víc nenajede. No a já bych si to občas půjčoval Tak obehem jsem myslel PHM, ale ty me tak netlaci 1.8 T umi taky papkat krasne ,ale naklady na servis treba..a ne kazdy ma kontakty na levnejsi dily a hlavne lidi co se o to auto umi postarat v garazi .) Kdyz si to koupi nejaky vyvoneny jouda , ktery naskrabal 150K a chce delat ramena velkym autem,tak driv nebo pozdeji ho uctenky treba jen za garancku pripadne jine opravy pohrbi .)) Nevim kolik musi stat treba rozvody a takove veci na takovy motor .)mozna ze je to drzak , ale zase kdyz ma nekdo 260 KW pod kapatou tak s tim asi slusne nejezdi. Jedna věc je jistá, pokud se něco vysere, tak to něco stojí. Na druhou stranu by se to srát nemělo. Jinak ten co to prodává to před časem koupil od jinýho člověka z Audiklubu tuším za 270 nebo tak nějak. Jinak to auto jezdí na srazy a členové na něj pějí chválu, že je to voňavka. tak jsem se seknul, kupoval ji za 280tis. A auto by mělo bejt bez investic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.