Přejít na obsah

S8 - dražba

TomasB

Doporučené příspěvky

Jak seš na tom s pokutama, počítám, že ty co vozíš občas spěchaj? :D

No zatím dva body dolů a 1000,- v mrázovce 84km/h To jsem jel naštěstí zrovna pomalu :smich:

Jinak když to bylo před bodama tak jsme fungovali tak že mi platil pokuty bylo to za rok cca. 10-12000,- Jeli jsme například do Berlína Navigace mi psala tříhodinové zpoždění a přijeli jsme tam jen o dvacet minut později :unsure: jinak od Rozvadova na Plzeň se jezdí špičkově tam jsem udělal v noci těch 270km/h a teď je vcelku dobrá i nová hradecká.

Palo jaký na tom máš zimáky? Já teď jezdím R18 Nokian do 270 (W) a je to jediná guma kterou jsem sehnal v týhle nosnosti na tohle auto. Na léto nevím už jsem jel originál Brigeston pak Good Year a km nájezd na předku do 25000km teď chci zkusit Michelin je tvrdší tak snad najede o nějakej km víc a už nejezdím na doraz tak přilnavost mi snad bude stačit jinak ty Good Year mi ve vyšších rychlostech na dálnici už dost klouzali.

Editováno: , autor: murder
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky jde o to ktery GY, je jich spousta

Model ti teď z hlavy neřeknu ale na léto tam máme origoš 19 a obouvám na to to nej co v daném rozměru rychlosti a nosnosti daná značka nabízí. Občas se svezu maximálkou tak jsem měl jako podmínku že na podvozku se šetřit nebude šéf je na tohle rozumnej a chce taky přežít (i když je tam spousta dalších okolností a nikdo není neomylnej snažím se dělat vše pro minimalizaci svých chyb)

Odkaz ke komentáři

jasne.

ja mel GY Eaegle F1 a byly prave super, najezd sice taky okolo tech 25tis km, ale ja na zadnych gumach vic nikdy nenajel. jina vec je, ze moje auto ma jinou hmotnost a taky nema maximalku 270 :)

Ta maximálka je tachometrově a naštěstí mi skutečnou ještě nezměřili má to mít 250 ale je známo že Audi je dost benevolentní v nastavení omezovače. Těch 25000km je maximál co jsem najel a předky měly boky už bez vzorku poslední 2mm zmizeli za 1000km než jsme dojeli domů v pneuservisu mi řekli když viděli sjetí gum že by se mnou nikam nejeli že musím jezdit jako hovado a já nevím nějak tomu nerozumím. Ale mám rád když jedu rychle po dálnici a cítím jak se to v zatáčce sune pomalu ven (jen tak lehce kontrolovaně) :smich: Né neber to až tak vážně ale na okruhu s únikovejma zónama bych si s ní opravdu rád pohrál na dálnici to klouzání (zatím 2x) nic moc.

Odkaz ke komentáři

Palo jaký na tom máš zimáky? Já teď jezdím R18 Nokian do 270 (W) a je to jediná guma kterou jsem sehnal v týhle nosnosti na tohle auto. Na léto nevím už jsem jel originál Brigeston pak Good Year a km nájezd na předku do 25000km teď chci zkusit Michelin je tvrdší tak snad najede o nějakej km víc a už nejezdím na doraz tak přilnavost mi snad bude stačit jinak ty Good Year mi ve vyšších rychlostech na dálnici už dost klouzali.

Novou hradeckou jsem ještě nejel, teď v úterý ji pojedu poprvé,ale se svojí Lízou. Jedu za Chrudim, tak počítám, že někde na té D11 budesjezd na Lázně Bohdaneč nebo Pardubice (zatím to není nikde v mapách a už vůbec ne na navigaci).

Co se týká obutí, tak zima je tohle : http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=vypis...=1&b=0&id=33338

Léto bude tohle: http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=vypis...x=1&b=0&id=6301

a nebo prý tohle, pokud se to tam vleze: http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=vypis...=1&b=0&id=28752

Mně se ty rozměry sice nezdají, ale je mi to jedno, protože už asi jezdit nebudu :(

Jsou nějaké problémy a jelikož jsem tam jen na vedlejšák, tak je jasný, že ti co dělají na HPP mají přednost :(

Odkaz ke komentáři

jasne.

ja mel GY Eaegle F1 a byly prave super, najezd sice taky okolo tech 25tis km, ale ja na zadnych gumach vic nikdy nenajel. jina vec je, ze moje auto ma jinou hmotnost a taky nema maximalku 270 :)

Ta maximálka je tachometrově a naštěstí mi skutečnou ještě nezměřili má to mít 250 ale je známo že Audi je dost benevolentní v nastavení omezovače. Těch 25000km je maximál co jsem najel a předky měly boky už bez vzorku poslední 2mm zmizeli za 1000km než jsme dojeli domů v pneuservisu mi řekli když viděli sjetí gum že by se mnou nikam nejeli že musím jezdit jako hovado a já nevím nějak tomu nerozumím. Ale mám rád když jedu rychle po dálnici a cítím jak se to v zatáčce sune pomalu ven (jen tak lehce kontrolovaně) :smich: Né neber to až tak vážně ale na okruhu s únikovejma zónama bych si s ní opravdu rád pohrál na dálnici to klouzání (zatím 2x) nic moc.

:D:D

jj, ja to chapu, taky jezdim rad rychle(teda v ramci moznosti svyho auta)

Odkaz ke komentáři

Né neber to až tak vážně ale na okruhu s únikovejma zónama bych si s ní opravdu rád pohrál na dálnici to klouzání (zatím 2x) nic moc.

:D:D

A kdo jezdí rád pomalu???? :smich:

Odkaz ke komentáři

Novou hradeckou jsem ještě nejel, teď v úterý ji pojedu poprvé,ale se svojí Lízou. Jedu za Chrudim, tak počítám, že někde na té D11 budesjezd na Lázně Bohdaneč nebo Pardubice (zatím to není nikde v mapách a už vůbec ne na navigaci).

Mně se ty rozměry sice nezdají, ale je mi to jedno, protože už asi jezdit nebudu :(

Jsou nějaké problémy a jelikož jsem tam jen na vedlejšák, tak je jasný, že ti co dělají na HPP mají přednost :(

Je tam sjezd na Lázně Bohdaneč , Nové Město a Pardubice km ti neřeknu je to ale u Chýště na tu starou spojku co se po ní jezdilo od Chlumce na Pardubice. Já to jezdím až na konec dálníce k Libišanům tam se dám na "T" doprava a přijedu po prázdný spojce HK-Bohdaneč-Přelouč... Po příjezdu do Bohdanče na kruhák se dáš třetím sjezdem na Pardubice. Je tam nově položenej koberec na silnici a nejezdí tam kamiony. Od toho Chlumce to je dost rozbitý a jezdí tam i dost kamionu.

Přeju ti ať to tam dopadne v tvůj prospěch i přes závady to je slušný poježděníčko.

Odkaz ke komentáři

Je tam sjezd na Lázně Bohdaneč , Nové Město a Pardubice km ti neřeknu je to ale u Chýště na tu starou spojku co se po ní jezdilo od Chlumce na Pardubice. Já to jezdím až na konec dálníce k Libišanům tam se dám na "T" doprava a přijedu po prázdný spojce HK-Bohdaneč-Přelouč... Po příjezdu do Bohdanče na kruhák se dáš třetím sjezdem na Pardubice. Je tam nově položenej koberec na silnici a nejezdí tam kamiony. Od toho Chlumce to je dost rozbitý a jezdí tam i dost kamionu.

Přeju ti ať to tam dopadne v tvůj prospěch i přes závady to je slušný poježděníčko.

Díky, tak že pojedu na konec dálnice a potom na Bohdaneč, jinak psal jsem Ti SZ,tak se jen tak koukni, odpovídat nemusíš :palec2:

Odkaz ke komentáři

No právě a ta A8 je má posunutý hodně daleko. Když jsem bydlel ještě v Praze (2roky zpět) tak jsem jezdil novým BMW 765 (byl to dlouhej 4,5litr) a od 200 jsem musel už hodně řídit a neměl jsem z toho dobrej pocit tady u Audi to přichází až od 250-260 a stejně ne tak hrozně jako u toho BMW. Prostě quatro mě dostalo a to nemluvím o tý naftě do doby než jsem se svezl A8 tak jsem na ropáka jen nadával ale ten krouťák prostě bomba škoda že nezvládá převodovka i když je pravda vlastně to není závada se kterou by se to auto zastavilo jen to zvukově blbě vrže při řazení.

Odkaz ke komentáři

jj, tohle svezenicko zavidim...

Palo: no, ja mel pocit, ze jsem snad jedinej co jezdi rychle, parkrat jsem to dostal jak tady, tak i na jinych diskuznich forech slušne sežrat :)

Neber ty lidi tady vážně, tady jsou mistři světa s jízdou pod 3,5L nafty. Já se snad nikdá nedostal pod 4,8L a to jsem i tak si tlačil to auto :smich:

Neboj, jsou tady fofříci, Garny,MartinRS,MichalF,já a další a další. Jinak mně nevadí, když někdo jezdí rychle, ale musí v tom být i rozum,cit a klid. Nikdy mi nevadilo, když jsem měl na ukazateli v Líze 180km/h na dálnici a předjížděl mne frajer v čemkoliv rychlejším.

Ale né že to frajer s 20 let starým sedmičkovým bavorákem pustí mezi paneláky, jako nedávno jsem vytáhl pana mistra světa z auta na sídlišti na Banadově a jemu bylo 18 a 3 měsíce. No tak to už má vše na 100% v rukou a nohou, to je mi jasný :smich: Promluvil jsem hlasitě, rázně a přidal dvě facky.Debil v šest večer tam jezdil jako na rallye :wallbash:

Odkaz ke komentáři

palo a ja mam rozum a cit? :D

uz mi tahne na 23 lol

Rozum a cit a ty, to přece k sobě nejde

Kdyby jsi měl rozum, tak mne adoptuješ a živíš a navíc by tvoje přítule nebyla samá modřina, jak ji neustále s citem hladíš :p:smich:

:smich:

Co se tlemíš, vždyť to je pravda :doh

Já měl Vitta moc rád, ale potom jednou jesm už musel říci: NE kol3

:smich:

Odkaz ke komentáři

zdary vary všem.. no co se týká té audi S8 co tam někdo nabýzel nazačátku.. to bych asi nekoupil.. ten člověk co jí prodává .. ví proč jí prodává a že to auto ,žere jako hovado.. no to mu bylo jasný už hned..

Jinak,km 230 nebo kolik by nemuselo být až tak problém.. jenže jde o to,žejeto S8 a tam by to problém mohl být protože kdo si koupí tohle auto,tak si myslím ,že stím bude dost kravit a šlapat na plyn jako hovado.. a machrovat na každých semaforech.. takže já bych asi nekoupil..

kamarád mněl Normální A8 300 koní.. Auto na jeto 250 000 a dost dojebaný,motor žral oleje jako benzínu,přední nápravu jsem mu mněnil osobně,sice pravda že díly stejné jako jiné audi ,či superb, ale pánové nemusím vám asi povídat ,když je stejný díl na nějakou A4 s motorem třeba 1.9 tdi 66KW a s A8 která ma na přední nápravě V8 s 300 koní .... tak to ty ramena vydrží po praze přesně 30 000 a to jste rádi.. a v originálu.. já mu tam dal druho výrobu protože chtěl šetřit no a za 15000 už mu to zase klepalo..

jo a pak se vy vysray zadní tlumiče.. no a to je lahůdka.. protože zadní tlumiče u A8 jsou s takzvanou nivelizací. což znamená že je tam el systém který vyrovnává naklánění pomocí servo kapaliny.. no tak se mu jeden tlumič nějak posral ...

no druhovýroba zádná a origo něco přes 50 000 kč za kus.. no tak to je tak jenom co jsem si vzpomněl a ještě projezdil tak 15 tisíc mesíčně.. a upřímně si myslím ,že peněz litova.. ale chtel machrovat ..tak machroval.. ale je fakt ..když jsme přijely někam na disko atd a povídal tam těm kundám ,že před vchodem stojí A 8 tak to zabralo.. :p ale svezení fakt pěkný... ale já bych rozhodně takle starou audi už nekupoval...

Odkaz ke komentáři

Palo: no, ja mel pocit, ze jsem snad jedinej co jezdi rychle, parkrat jsem to dostal jak tady, tak i na jinych diskuznich forech slušne sežrat :)

Neber ty lidi tady vážně, tady jsou mistři světa s jízdou pod 3,5L nafty. Já se snad nikdá nedostal pod 4,8L a to jsem i tak si tlačil to auto :smich:

Neboj, jsou tady fofříci, Garny,MartinRS,MichalF,já a další a další. Jinak mně nevadí, když někdo jezdí rychle, ale musí v tom být i rozum,cit a klid. Nikdy mi nevadilo, když jsem měl na ukazateli v Líze 180km/h na dálnici a předjížděl mne frajer v čemkoliv rychlejším.

Ale né že to frajer s 20 let starým sedmičkovým bavorákem pustí mezi paneláky, jako nedávno jsem vytáhl pana mistra světa z auta na sídlišti na Banadově a jemu bylo 18 a 3 měsíce. No tak to už má vše na 100% v rukou a nohou, to je mi jasný :smich: Promluvil jsem hlasitě, rázně a přidal dvě facky.Debil v šest večer tam jezdil jako na rallye :wallbash:

jáááááááá jooo já jezmím tak pomalu ..jak anděl . ... ale co si zpomínám tak tvoje záda v dálce mizicí .... :D mně ta 66 kw moc nejede...

Odkaz ke komentáři

jáááááááá jooo já jezmím tak pomalu ..jak anděl . ... ale co si zpomínám tak tvoje záda v dálce mizicí .... :D mně ta 66 kw moc nejede...

Kecko, já když viděl ty xenony jak se mi to bílé monstrum blíží k prdelince mé Lízinky, tak jsem se i málem připosral a ty tohle? :smich:

Ty víš dobře, že patříš mezi to málo mezi řidiči, kde si klidně sednu na místo spolkujezdce a usnu, tak že asi tak.

Jinak u těch AUDIn je to snad zcela jasný, to není kára pro obyč. lidi, ale pro ty, kteří mohou do kešeně šáhnout a nic jim -50klacků neublíží :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...