Davon Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Snad se zde najde nekdo, kdo ma vyzkousene nejake transakce PayPal at uz pres eBay nebo jine servery, nebo alespon o tom vi vice nez ja... Jde mi o info, jakym zpusobem to funguje, zda je to tak, ze PayPal si autorizuje penize z meho uctu (coz udelal), penize nejsou zatim pripsany prodavajicimu na ucet, jakoby visi u nich a na ucet prodavajiciho jsou pripsany az po obdrzeni zbozi, pokud by zbozi nedoslo, penize padaji zpet na ucet, tudiz se nemuze stat, ze prodavajici obdrzi financni obnos a zbozi neposle? Takto jsem si to vysvetlil ja,m je to dobre? Ma clovek moznost pred prevzetim objednaneho zbozi si to rozbalit a zkontrolovat zda je to urcite to co chtel a neni v krabici treba nasr....??? Dekuji vsem kdo zodpovi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 kde žiješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Paypal používam, bežne cezeň platím trebárs na Ebay. Funguje to tak, že pri platbe sa ti hneď odrátajú peniaze z účtu a hneď sa objavia u predávajúceho. Nič sa nikde nedrží, a nič nepotvrdzuješ pri dodaní tovaru. Neviem o tom, že by existovala nejaká takáto služba hocikde inde! Preto treba nakupovať len u serióznych predávajúcich... Na Ebayi som kúpil už hodne vecí z rôznych kútov zeme, v celkovej sume hádam aj 100tisíc a nemal som nikdy problém! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Paypal používam, bežne cezeň platím trebárs na Ebay. Funguje to tak, že pri platbe sa ti hneď odrátajú peniaze z účtu a hneď sa objavia u predávajúceho. Nič sa nikde nedrží, a nič nepotvrdzuješ pri dodaní tovaru. Neviem o tom, že by existovala nejaká takáto služba hocikde inde!Preto treba nakupovať len u serióznych predávajúcich... Na Ebayi som kúpil už hodne vecí z rôznych kútov zeme, v celkovej sume hádam aj 100tisíc a nemal som nikdy problém! Cetl jsem prave nazory uzivatelu eBay na ruzne prodavajici a jeden tam prave psal, ze diky systemu paypal, ze vyuzivaji toto, ze se penize na ucet prodavajiciho dostavaji az po radnem doruceni a jemu prave doruceno nebylo 2 mesice nic, dostal je zpet. Tak jsem pochopil, ze je to jakoby takovyNOTARktery drzi prachy a za to si bere provizi, nejake 3% z ceny nakupu+0,36Ecek. Tak jsem to asi blbe pochopil, pak tedy nechapu, k cemu to je, kdyz ja muzu tou kartou platit rovnou, jedine k tomu ze prodavajici nevidi cislo karty a nemuze to zneuzit, kazdopadne se mi moc nelibi, ze zalezi jen na cloveku, zda to zbozi posle ci ne, ikdyz to zkasiruje... To je dosti neosetrene a myslim, ze navod jak delat levou na eBayi a muze to byt raj podvodniku, jen jim tim opet nekdo nahrava... Jak se pozna seriozni prodavajici???? a jak resis to zkontrolavani si pri doruceni, lze to? A kdo to vozi tobe domu, posta, nebo Dhl nebo PPL nebo tak neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Jak se pozna seriozni prodavajici???? Od toho je hodnocení obchodů u každého prodávajícího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Jak se pozna seriozni prodavajici???? Od toho je hodnocení obchodů u každého prodávajícího JJ to jsem cetl, ale jak clovek zase pozna, ze se nekdo neregne a nehazi tam chvalu na smejdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Seriózneho predávajúceho spoznáš len podľa jeho skóre - názorov ľudí, čo uňho nakupovali predtým a ohodnotili ho. Naposledy som kupoval na Ebayi niekedy pred vianocami, bral som 2 kartóny slúchadiel Koss a vymenil som si dosť mailov s predávajúcim, pretože bol problém, že som prekročil akýsi limit, koľko nákupov môže človek uskutočniť za určité obdobie. Platil som cez Paypal, a o pár minút prišiel mail od predávajúceho, že všetko je OK, má peniaze na účte a krabice odídu ešte v ten deň kuriérom... Paypal je len spôsob, ako zaplatiť za tovar - nie je to žiadna garancia toho, že naozaj dostaneš tovar, ktorý si zaplatil. Ak nastane problém, môžeš reklamovať jedine u predávajúceho a ak sa ten na teba vykašle, máš jednoducho smolu. Pokiaľ dobre viem, Paypal si účtuje len za prevod na bankový účet, a predávajúci platí poplatoku Ebayu za to, že tam predáva svoj tovar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Protože hodnotit může jen opravdu kupující Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2007 No vidite to, jeste ze jsem to co jsem ja pochopil a usoudil nepostel dale, takto vznikaji drby... Kolik je ten polatek od paypal za transakci, nevis? Objednal jsem si pred 3-mi dny a prisel mi mail od prodavajiciho, ze uz to odeslal, tak jen cekam, ze to prijde a v poho. Ma 233 pozitivnich nazoru a 3 negativa za poslednich 6 mesicu a to ve smyslu dlouheho cekani na zbozi. Ze by nekomu neposlal, nenasel jsem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.