Přejít na obsah

ŠKOLA

Andílek

Doporučené příspěvky

No snad tohle téma tady přežijete...

Péťa by měl jít od září do školy - dostala se mi nabídka využít začínající školící systém do třetího stupně ZŠ "začít spolu" jen se chci optat, jestli tu někdo z Vás má s tímto systémem zkušenosti ;)

Dík

Editováno: , autor: Andílek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není ještě malej aby si už s někým něco začínal  :o

Ale vážně, co to má být?

hehe, on si začíná vždy a všude lol věk zde není překážkou :) Jde o to, že děti jsou víc takové otevřenější, nebojí se projevit svůj názor a nedrží se maminčiny sukně, což prcek teda už nedělá :D Děti si v hodině vyměnují nformace v "diskuzním kroužku" většinou na koberci, kde mají uvolněnou atmosféru - ale jak je to se známkami to zatím nevím, ale honocení na vysvědčení je slovní :) hehe, a prý se paní učitelky snaží pořádně do toho zapojit i rodiče, což mi jako jediný kritérium nesedí, ale budiž - bude dojíždět tatínek :smich:

Editováno: , autor: Andílek
Odkaz ke komentáři

O tomhle slyším poprvé, ale asi bych to uvítal.

Ja už tedy o tomhle vím, prcka mám ve školc kde tenhle program je a ta škola na tento program plynule navazuje :) jen sem chtela vědět, jestli tady někdo z Vás s tím programem už má zkušenosti, ale jak to tak vidím, tak asik nikdo :unsure: Nicméně já jsem z 99,99% rozhodnutá pro tohle, už jen kvůli skutečnosti, že moje dítě nevydrží chvilku v klidu a v lavici aby byl 45 minut :smich: no tak to leda privazat lanem k židli :D

Odkaz ke komentáři

O tomhle slyším poprvé, ale asi bych to uvítal.

Ja už tedy o tomhle vím, prcka mám ve školc kde tenhle program je a ta škola na tento program plynule navazuje :) jen sem chtela vědět, jestli tady někdo z Vás s tím programem už má zkušenosti, ale jak to tak vidím, tak asik nikdo :unsure: Nicméně já jsem z 99,99% rozhodnutá pro tohle, už jen kvůli skutečnosti, že moje dítě nevydrží chvilku v klidu a v lavici aby byl 45 minut :smich: no tak to leda privazat lanem k židli :D

naše malá chodí do montesori s angličtinou a bude pokračovat v tomhle i na základce.

Jinak před chvílí jsme ji odchytili, jak zabavila manželce obsah kabelky, zrovna prováděla rozborku peněženky a pokusy s papírkama od ČNB v hodnotě 13.000,-. Chvíli předtím, jak jsem ji načapal, tak za mnou byla v kuchyni, že dělá pro maminku překvapení, abych maminku nepouštěl do pokojíčka :smich: A o pečící se chlebíček a houstičky v troubě neměl žádnej zájem.

Odkaz ke komentáři

njn, šikovná holka lol prcek zas jakmile někde vidí prachy, tak je ukryje kamsi ale zatím se mu víc líbí ty kovové, takže v poho :) nicmene jakmile někde vidí něco co se mu byt jen očkem líbí, tak to by chtěl a pokud to nebude mít, tak bez toho nedovede žít :smich: Děti jsou fakt baječný :)

Odkaz ke komentáři

njn, šikovná holka lol prcek zas jakmile někde vidí prachy, tak je ukryje kamsi ale zatím se mu víc líbí ty kovové, takže v poho :) nicmene jakmile někde vidí něco co se mu byt jen očkem líbí, tak to by chtěl a pokud to nebude mít, tak bez toho nedovede žít :smich: Děti jsou fakt baječný :)

a určitě říká: Tati(mami), já to počebuju.

Odkaz ke komentáři

Tak si dáme asi rok odklad :)

Osobě doporučuji.Dcera šla o rok později a jen jí to prospělo a syn jde v září,také si rok počkal. Jen jak jsi psal(a) s tím neposezením, obě děti jsou dost aktivní skoro až hyper.....,když šla dcera do školy jen jsme s hrůzou čekaly,až nám ve řeknou,že jako problém. Naše překvapení bylo holka sedí jak přikovaná,dává pozor a spolupracuje,jen je fakt,že doma si to vynahradí. Takže klid ono se to vyvrbí :D :D

Odkaz ke komentáři

no my máme šest až na konci srpna, takže se vůbec divím, že nás pustí k zápisu :) Nicméně já jsem odklad neměla a taky sem srpnové dítko a dost sem se s tím natrápila, takže vím co by bylo ve škole za problémy :) Jen sem nerví už z toho, že prcek má ten svůj chytrej rozum a všude musí být s maminkou - v týhle době je to fakt síla - pomalu nemůžeš jít ani na toaletu :smich: má občas takové nálady, že nemůže být ani vteřinku sám - i ve školce na to přišli - je sice samostatný, to ano, ale nesmí zůstat sám :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...