Andílek Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 (editace) No snad tohle téma tady přežijete... Péťa by měl jít od září do školy - dostala se mi nabídka využít začínající školící systém do třetího stupně ZŠ "začít spolu" jen se chci optat, jestli tu někdo z Vás má s tímto systémem zkušenosti Dík Editováno: 8. leden 2007, autor: Andílek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 (editace) to je jako nějakej tarif od Vodníhofounu to "začít spolu" Editováno: 8. leden 2007, autor: P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 nás se škola bude týkat až tak za 2 roky, malé je teprv něco přes 4,5r. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 (editace) Není ještě malej aby si už s někým něco začínal Ale vážně, co to má být? Editováno: 8. leden 2007, autor: Petr81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Dejte to do nejakeho vyhledavace, je toho na netu dost, treba TOTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2007 co se týká Petříka tak je konkrétně tato škola je to ještě ne moc známé, ale myslím si, že lepší než aby děti od první třídy seděli v lavicích... za 14 dní sem tam jdeme podívat přímo na výuku, tak sem zvědavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2007 (editace) Není ještě malej aby si už s někým něco začínal Ale vážně, co to má být? hehe, on si začíná vždy a všude věk zde není překážkou Jde o to, že děti jsou víc takové otevřenější, nebojí se projevit svůj názor a nedrží se maminčiny sukně, což prcek teda už nedělá Děti si v hodině vyměnují nformace v "diskuzním kroužku" většinou na koberci, kde mají uvolněnou atmosféru - ale jak je to se známkami to zatím nevím, ale honocení na vysvědčení je slovní hehe, a prý se paní učitelky snaží pořádně do toho zapojit i rodiče, což mi jako jediný kritérium nesedí, ale budiž - bude dojíždět tatínek Editováno: 8. leden 2007, autor: Andílek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2007 to je jako nějakej tarif od Vodníhofounu to "začít spolu" Aneb i telefony se mohou sbližovat sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 O tomhle slyším poprvé, ale asi bych to uvítal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2007 O tomhle slyším poprvé, ale asi bych to uvítal. Ja už tedy o tomhle vím, prcka mám ve školc kde tenhle program je a ta škola na tento program plynule navazuje jen sem chtela vědět, jestli tady někdo z Vás s tím programem už má zkušenosti, ale jak to tak vidím, tak asik nikdo Nicméně já jsem z 99,99% rozhodnutá pro tohle, už jen kvůli skutečnosti, že moje dítě nevydrží chvilku v klidu a v lavici aby byl 45 minut no tak to leda privazat lanem k židli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Kdyz chodil syn do skolky, tak nic takoveho nebylo a vnoucata jeste nejaky ten rok maji cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 O tomhle slyším poprvé, ale asi bych to uvítal. Ja už tedy o tomhle vím, prcka mám ve školc kde tenhle program je a ta škola na tento program plynule navazuje jen sem chtela vědět, jestli tady někdo z Vás s tím programem už má zkušenosti, ale jak to tak vidím, tak asik nikdo Nicméně já jsem z 99,99% rozhodnutá pro tohle, už jen kvůli skutečnosti, že moje dítě nevydrží chvilku v klidu a v lavici aby byl 45 minut no tak to leda privazat lanem k židli naše malá chodí do montesori s angličtinou a bude pokračovat v tomhle i na základce. Jinak před chvílí jsme ji odchytili, jak zabavila manželce obsah kabelky, zrovna prováděla rozborku peněženky a pokusy s papírkama od ČNB v hodnotě 13.000,-. Chvíli předtím, jak jsem ji načapal, tak za mnou byla v kuchyni, že dělá pro maminku překvapení, abych maminku nepouštěl do pokojíčka A o pečící se chlebíček a houstičky v troubě neměl žádnej zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Maminka nema nosit ty tenke papirky. Karta se prece jenom hur porcuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Maminka nema nosit ty tenke papirky. Karta se prece jenom hur porcuje naštěstí ani neporcovala, ani nekreslila, ale hlavně přesouvala do svého váčku(peněženky) ke svým nastřádaným penízkům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Kde to to ditko asi videlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Kde to to ditko asi videlo? no mrmlala cosik o tom, že chce taky, když je má maminka Ona je jak opica, co dělá máma, to chce taky Co má máma, to chce taky. Máma si na sebe něco koupí, malá jí to zabaví, že to bude nosit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2007 njn, šikovná holka prcek zas jakmile někde vidí prachy, tak je ukryje kamsi ale zatím se mu víc líbí ty kovové, takže v poho nicmene jakmile někde vidí něco co se mu byt jen očkem líbí, tak to by chtěl a pokud to nebude mít, tak bez toho nedovede žít Děti jsou fakt baječný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 njn, šikovná holka prcek zas jakmile někde vidí prachy, tak je ukryje kamsi ale zatím se mu víc líbí ty kovové, takže v poho nicmene jakmile někde vidí něco co se mu byt jen očkem líbí, tak to by chtěl a pokud to nebude mít, tak bez toho nedovede žít Děti jsou fakt baječný a určitě říká: Tati(mami), já to počebuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2007 a určitě říká: Tati(mami), já to počebuju. Tati neříká - tedy ne u mě v bytě, a spíš než počebuju říká já to musím mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 sestra když byla malá, tak našim řikala, že jí to potřebujou koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 trochu to upřesním, zapoměl jsem napsat podstatnou část, takže znovu: nutně to počebuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 10. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Tak si dáme asi rok odklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Tak si dáme asi rok odklad Osobě doporučuji.Dcera šla o rok později a jen jí to prospělo a syn jde v září,také si rok počkal. Jen jak jsi psal(a) s tím neposezením, obě děti jsou dost aktivní skoro až hyper.....,když šla dcera do školy jen jsme s hrůzou čekaly,až nám ve řeknou,že jako problém. Naše překvapení bylo holka sedí jak přikovaná,dává pozor a spolupracuje,jen je fakt,že doma si to vynahradí. Takže klid ono se to vyvrbí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 11. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2007 no my máme šest až na konci srpna, takže se vůbec divím, že nás pustí k zápisu Nicméně já jsem odklad neměla a taky sem srpnové dítko a dost sem se s tím natrápila, takže vím co by bylo ve škole za problémy Jen sem nerví už z toho, že prcek má ten svůj chytrej rozum a všude musí být s maminkou - v týhle době je to fakt síla - pomalu nemůžeš jít ani na toaletu má občas takové nálady, že nemůže být ani vteřinku sám - i ve školce na to přišli - je sice samostatný, to ano, ale nesmí zůstat sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.