PafkaKT Vloženo 3. Května Sdílet Vloženo 3. Května Měl bych dotaz na někoho, kdo má udělaný extra tlumení interiéru. Mám Karoqa 2 roky starého, 1.5 TSI, najeto cca 45tis. Koupil jsem ho před pár dny. A až teď jsem si všiml nepříjemného hučení nebo spíše dunění od motoru. Ale jen od cca 2000 do cca 3000 otáček. Je to za jízdy docela nepříjemné. Jak v těchto otáčkách za jízdy šlápnu na spojku a otáčky klesnou, tak to přestane. Takže od kol to není. Dělá to i bez plynu, třeba z kopce. A zde tedy můj dotaz, zda by toto nešlo vyřešit dodatečným vytlumením interiéru? (vrátit auto logicky nemůžu) Jinak zatím spokojenost s autem. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladast Vloženo 5. Listopadu Sdílet Vloženo 5. Listopadu Ano, funguje to. Vibrace jsou méně cítit. Při nižších teplotách jsou materiály méně účinné, vibrace jsou zpět, ale není to silné jako před odhlučněním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.