Přejít na obsah

1.9 TDI 96 kW motor točí ale nestartuje

JPetr

Doporučené příspěvky

Zdravim,

nesetkal se nekdo z tim, ze kdyz rano prijdu k autu a chci nastartovat, tak se nerozsviti kontrolka zhaveni a elektronika motoru. Zbytek kontrolek se rozsviti a zhasne, tak jak ma, ale jeste zustane svitit ASR.Ani neni slyset, ze by se pustilo palivovy cerpadlo. Tak zkousim vypinat a zapinat klicek a treba az na 10ty se rozsviti to co ma a jde to natoci.

Zitra to pripojim na vaga a uvidim.Ale mam pocit, ze zadnou chybu to nenapise.

Dik za kazdy napad.............

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 rok později...
  • o 13 let později...

BLT 1.9 96Kw. Auto točí ale nestartuje, prošel jsem všechny pojistky (palubka - baterka - u relé boxu... vše OK)... Dále nesvití check engine a žhavení - a na vagu nevidím jednotku motoru - ostatní jednotky komunikují. Prošel jsem různá CZ EN fóra tyhle symptomy pro 90% koncertu znamenají relé 109 - BLT to relé nemá - má řídící jednotku/relé vedle baterky... nenašel jsem nikde ale žádné datasheety, pinouty a nic na blt. Takže nevím jak dál - co propojit a jak diagnostikovat. Řešil někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Pawouk změnil název na 1.9 TDI 96 kW motor točí ale nestartuje

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...