Tomáš 01 Vloženo 13. Červen 2024 Sdílet Vloženo 13. Červen 2024 Ahoj, řešil jste někdo výměnu předního znaku škoda za celý černý? Jak nejlépe postupovat? Mám nový Kamiq Monte Carlo a nerad bych napáchal víc škody než užitku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prof. Birkermaier Vloženo 13. Červen 2024 Sdílet Vloženo 13. Červen 2024 (editace) Oblepit několika vrstvami třeba maskovací pásky a kobercovky, ideálně nahřát (lze i bez, ale je to o dost horší), potom plastové montpáky a vlasec, hlavně se nezapírat o lak, jen tahat ve směru od něj, zbytky lepidla vyčistit technickým benzínem a pak tam plácnout nový znak. Na internetu je celkem dost návodů, na youtube i videa, tehdy jsem si to Googlil, a i když nepatřím mezi extra šikovné jedince, není to tak složité. Nebo si to nech udělat v servise, já si tam nechal vyměnit nápisy za černé, protože se mi s tím nechtělo drbat a stálo to pár korun. Editováno: 13. Červen 2024, autor: Prof. Birkermaier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš 01 Vloženo 13. Červen 2024 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2024 díky , už jsem to dohledal na youtube tak až budu mít chvilku tak se do toho pustím. Jen nechápu proč ho škoda na Monte Carlo nedává rovnou v rámci uceleného designu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Červen 2024 Sdílet Vloženo 13. Červen 2024 No celý černý znak (a ani s barevným podkladem v barvě laku karoserie) z výroby nelze - není to totiž oficiální díl. Sice se dá sehnat, ale je to dodatečně lakováno. Tedy pokud se něco nezměnilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.