Tomáš 01 Vloženo 13. Červen 2024 Vloženo 13. Červen 2024 Ahoj, řešil jste někdo výměnu předního znaku škoda za celý černý? Jak nejlépe postupovat? Mám nový Kamiq Monte Carlo a nerad bych napáchal víc škody než užitku. Citovat
Prof. Birkermaier Vloženo 13. Červen 2024 Vloženo 13. Červen 2024 (editace) Oblepit několika vrstvami třeba maskovací pásky a kobercovky, ideálně nahřát (lze i bez, ale je to o dost horší), potom plastové montpáky a vlasec, hlavně se nezapírat o lak, jen tahat ve směru od něj, zbytky lepidla vyčistit technickým benzínem a pak tam plácnout nový znak. Na internetu je celkem dost návodů, na youtube i videa, tehdy jsem si to Googlil, a i když nepatřím mezi extra šikovné jedince, není to tak složité. Nebo si to nech udělat v servise, já si tam nechal vyměnit nápisy za černé, protože se mi s tím nechtělo drbat a stálo to pár korun. Editováno: 13. Červen 2024, autor: Prof. Birkermaier Citovat
Tomáš 01 Vloženo 13. Červen 2024 Autor Vloženo 13. Červen 2024 díky , už jsem to dohledal na youtube tak až budu mít chvilku tak se do toho pustím. Jen nechápu proč ho škoda na Monte Carlo nedává rovnou v rámci uceleného designu. Citovat
stanmar Vloženo 13. Červen 2024 Vloženo 13. Červen 2024 No celý černý znak (a ani s barevným podkladem v barvě laku karoserie) z výroby nelze - není to totiž oficiální díl. Sice se dá sehnat, ale je to dodatečně lakováno. Tedy pokud se něco nezměnilo. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.