Revive Vloženo 14. Června Sdílet Vloženo 14. Června (editace) Mal som na 4 dni pozicany novy Kodiaq tak par postrehov v porovnani s predchadzajucim po FL. Interier pocitovo rovnaky velky a v predu stale pomerne uzky. Na stredovej opierke moze mat polozenu ruku len jeden (napr. volvo s90 je vpredu sirsie). Vzadu sa odvezu aj 3ja chudsi, stale vsak zavadzia stredovy tunel. Tvrdsie sedadla co mi vyhovuje (priplatkove v hnedej zrejme kozi?). V faceliftovanom su maksie (vybava L&K). Pekny velky stredovy displej, vyborne rozlisenie, horsie citatelny ak nan zasvieti slnko. Otocne ovladace na vyhrev a nastavenie teploty posobia pri dotyku lacno (bude to zrejme plast), nie moc odolne a nemajy taky chod ako v audi. Super su dve bezdrotove nabijacky vpredu, vedla seba plus samozrejme USB. Stredova opierka sa po vytiahnuti zasuva nema aretaciu (len na vysku). Zadne vyplne dveri su samozrejme tvrde. V prednej schranke (spodnej) uz nie je koberec, v hornej je aspon pogumovanie. Ambientne osvetlenie svieti lepsie ako v pofaceliftovej verzii. Osobne sa mi nepacili vnutorne plastove dekory kt. posobia lacno a su nachylne na poskriabanie (su hladke). Vnutorne klucky uz nie su kovove, ale plastove vylisky kde vidno ak spoj z lisovania ( mohli to aspon obrusit?). Hluk (AERODINAMICKY) v interieri najme od prednych stlpikov je mierne nizsi pri 130-140 kmh), kt. ma Kodiaq vie o com hovorim, ( opat volvo S90 je odhlucnenim uplne inde) bubnovanie kolies na 18kach sa mi zda intenzivnejsie ako na pofacelifte (tam su 19ky). Obraz kamery je znacne skresleny res. zuzeny, nie moc kvalitny (auto nemalo area view). Canton hra priemerne. . Bezklucove odomykanie/zamykanue funguje len na prednych dverach (mozno sa da v menu nastavit aj na zadne resp.doplatit). To su moje skusenosti po cca. 900km.Pocity su znacne rozporuplne vzhladom na cenu danej konfiguracie cez 50 000 €. Ocakaval som posun/zlepsenie vo vsetkych oblastiach. Editováno: 14. Června, autor: Revive Obrazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.