Martab Vloženo včera v 19:17 Sdílet Vloženo včera v 19:17 Pokud se ovladač vlevo pod volantem přepne z polohy Auto do polohy potkávacích světel, automatika se deaktivuje a fungují světla postaru manuálně. Popřípadě FLA jde vypnout i v infotaimentu trvale. Dálkové se potom vypínají vždy protažením páčky k volantu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo před 16 hodinami Sdílet Vloženo před 16 hodinami Pokud je v poloze Auto přepnuto natvrdo na dálkové, tak páčkou směrem k sobě přepnu na tlumené. Překvapilo mně, že pokud nejsou světla zapnuta přepínačem světel v poloze Auto, ale v pravé poloze, tak nefunguje automatické přepínání dálkové/tlumené. Myslel jsem, že to mám rozbité. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRNTH Vloženo před 1 hodinou Sdílet Vloženo před 1 hodinou (editace) Pockajte, tak este raz sa spytam takto : Pokial je otocny volic nahodeny na Auto , tak mozem prepinat iba medzi : automatika dialkove ale defaultne mam automatiku po nastartovani off , musi sa zapnut prvym potiahnutim packy , teraz myslim automatiku stretavacie/dialkove nerozumiem potom preco sa toggle (packa od seba) neprepina medzi : automatika dialkove stetavacie ked packa aj tak vykonava len toggle funkciu a treba potom na "reset" tocit otocnym gombikom ... ocoviac, ze zakladny stav je ked je otocny gombik -volic "Auto" nastaveny po nastartovani nie na " Dialkove Automaticke" (A) ale na stetavacie ked tato moznost s toggle - packou ani nemoze nastat ... Nedavalo mi to zmysel preco tam ta tretia volba nieje ked je nastavena ako defaultna po nastartovani ... Dula , noo ... ja to tak nemam , ja mam k sebe bliknutie dialkovymi , a od seba mam "toggle" prepnutie medzi Auto Dialkove / Klasicke Dialkove a nic viac ... chyba mi tam ta funkcia prepnutia spat na stretavacie ... ta packa sa mi vracia spat ... nezostava v polohe od seba ... edit : Martab - ja v podstate nemam moznost packu potiahnut k volantu lebo tou blikam dialkovymi ... potiahnem - blikne - packa sa vrati , od seba : potlacim - prepne s funkcia dialkove/automaticke - packa sa vrati do zakladnej polohy Editováno: před 1 hodinou, autor: BRNTH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo před 59 minut Sdílet Vloženo před 59 minut Na potkávací se totiž vždy přepíná přiřazením packy k sobě když svítí dálkové (ať už jsou sepnuty automatikou nebo manuálně). Když svítí potkávací tak se vždy přetažením aktivuje světelná houkačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.