Přejít na obsah

Přední led světlomety

Bedrok

Doporučené příspěvky

Pokud se ovladač vlevo pod volantem přepne z polohy Auto do polohy potkávacích světel, automatika se deaktivuje a fungují světla postaru manuálně. Popřípadě FLA jde vypnout i v infotaimentu trvale. Dálkové se potom vypínají vždy protažením páčky k volantu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud je v poloze Auto přepnuto natvrdo na dálkové, tak páčkou směrem k sobě přepnu na tlumené. Překvapilo mně, že pokud nejsou světla zapnuta přepínačem světel v poloze Auto, ale v pravé poloze, tak nefunguje automatické přepínání dálkové/tlumené. Myslel jsem, že to mám rozbité.

Odkaz ke komentáři

Pockajte, tak este raz sa spytam takto : 

Pokial je otocny volic nahodeny na Auto , tak mozem prepinat iba medzi

• automatika
  • dialkove

ale defaultne mam automatiku po nastartovani off , musi sa zapnut prvym potiahnutim packy , teraz myslim automatiku stretavacie/dialkove 

nerozumiem potom preco sa toggle (packa od seba) neprepina medzi : 

• automatika
  • dialkove
  • stetavacie

ked packa aj tak vykonava len toggle funkciu a treba potom na "reset" tocit otocnym gombikom ... ocoviac, ze zakladny stav je ked je otocny gombik -volic "Auto" nastaveny po nastartovani nie na " Dialkove Automaticke" (A) ale na stetavacie ked tato moznost s toggle - packou ani nemoze nastat ... 

Nedavalo mi to zmysel preco tam ta tretia volba nieje ked je nastavena ako defaultna po nastartovani ... 

Dula , noo ...  ja to tak nemam , ja mam k sebe bliknutie dialkovymi , a od seba mam "toggle" prepnutie medzi Auto Dialkove / Klasicke Dialkove a nic viac ... chyba mi tam ta funkcia prepnutia spat na stretavacie ...  ta packa sa mi vracia spat ... nezostava v polohe od seba ...

edit : Martab - ja v podstate nemam moznost packu potiahnut k volantu lebo tou blikam dialkovymi ... potiahnem - blikne - packa sa vrati , od seba : potlacim - prepne s funkcia dialkove/automaticke - packa sa vrati do zakladnej polohy 

Editováno: , autor: BRNTH
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...