Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pokud se ovladač vlevo pod volantem přepne z polohy Auto do polohy potkávacích světel, automatika se deaktivuje a fungují světla postaru manuálně. Popřípadě FLA jde vypnout i v infotaimentu trvale. Dálkové se potom vypínají vždy protažením páčky k volantu.

Pokud je v poloze Auto přepnuto natvrdo na dálkové, tak páčkou směrem k sobě přepnu na tlumené. Překvapilo mně, že pokud nejsou světla zapnuta přepínačem světel v poloze Auto, ale v pravé poloze, tak nefunguje automatické přepínání dálkové/tlumené. Myslel jsem, že to mám rozbité.

Pockajte, tak este raz sa spytam takto : 

Pokial je otocny volic nahodeny na Auto , tak mozem prepinat iba medzi

• automatika
  • dialkove

ale defaultne mam automatiku po nastartovani off , musi sa zapnut prvym potiahnutim packy , teraz myslim automatiku stretavacie/dialkove 

nerozumiem potom preco sa toggle (packa od seba) neprepina medzi : 

• automatika
  • dialkove
  • stetavacie

ked packa aj tak vykonava len toggle funkciu a treba potom na "reset" tocit otocnym gombikom ... ocoviac, ze zakladny stav je ked je otocny gombik -volic "Auto" nastaveny po nastartovani nie na " Dialkove Automaticke" (A) ale na stetavacie ked tato moznost s toggle - packou ani nemoze nastat ... 

Nedavalo mi to zmysel preco tam ta tretia volba nieje ked je nastavena ako defaultna po nastartovani ... 

Dula , noo ...  ja to tak nemam , ja mam k sebe bliknutie dialkovymi , a od seba mam "toggle" prepnutie medzi Auto Dialkove / Klasicke Dialkove a nic viac ... chyba mi tam ta funkcia prepnutia spat na stretavacie ...  ta packa sa mi vracia spat ... nezostava v polohe od seba ...

edit : Martab - ja v podstate nemam moznost packu potiahnut k volantu lebo tou blikam dialkovymi ... potiahnem - blikne - packa sa vrati , od seba : potlacim - prepne s funkcia dialkove/automaticke - packa sa vrati do zakladnej polohy 

Upraveno od BRNTH

Na potkávací se totiž vždy přepíná přiřazením packy k sobě když svítí dálkové (ať už jsou sepnuty automatikou nebo manuálně). Když svítí potkávací tak se vždy přetažením aktivuje světelná houkačka.

Ze začátku jsem s tím bojoval úplně stejně, taky mi většinou nešlo přitažením páčky k sobě zhasnout dálková světla a blikal jsem dálkovými. Při poslední delší noční jízdě mi to ale fungovalo tak, jak Martlab popisuje. 

Ano . Funguje to . 

Ked mam zapnute "A" tak to blka dialkovymi . 
Ked dam este raz od seba na manualne dialkove tak iba v tedy packou k sebe sa to prepne na stretavacie . 

Dakujem pekne ! 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.