lamosi Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Vedel by mi prosim niekto poradit, kde by som mohol zohnat striebornu chromovu listu nad RZ na Combi 2003, ale nie celu, len tak, ako to ma L&K... pripadne ci to treba vymenit cele, alebo sa da zohnat len ako nahrada za ten maly plast ... Moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 asi se dá hodně věcí koupit tady v bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Samostatna chromovana lista se da bezne koupit (objednat) u autorizovaneho servisu. Cena snad okolo 300 kč, nevim presne.. Lista ma mam dojem ze zadni strany ctyri cudliky Takze puvodni plast nad SPZ trebas presne navrtat, listu nasadit a zdruhe strany nejak zatavit a nebo cudliky urezat a listu necim prilepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Vedel by mi prosim niekto poradit, kde by som mohol zohnat striebornu chromovu listu nad RZ na Combi 2003, ale nie celu, len tak, ako to ma L&K... pripadne ci to treba vymenit cele, alebo sa da zohnat len ako nahrada za ten maly plast ... Moc dik Najdi si tu uživatele BadyS,ten je má,a za super cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Vedel by mi prosim niekto poradit, kde by som mohol zohnat striebornu chromovu listu nad RZ na Combi 2003, ale nie celu, len tak, ako to ma L&K... pripadne ci to treba vymenit cele, alebo sa da zohnat len ako nahrada za ten maly plast ... Moc dik Najdi si tu uživatele BadyS,ten je má,a za super cenu ano mam je, celou lištu stříbrnou včetně chrom linky L&K nebo jen samotné chrom laurin, které se montují přesně tak jak to popsal Misaček.Napiš SZ pokud máš zájem nebo koukni do bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 16. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Tak lišta sa konečne po dlhej dobe dostala ku mne. Ďakujem BadyS Jinak, mam este otazku ... ked ju namontujem vyssie popisanym sposobom, bude mi trcat oproti zbytku plastu okolo ... je to tak i na L&K? Akosi nemozem natrafit na L&K a nepamatam si to ako to vyzera tam ... ci tam je cela lista nad SPZ ina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.