Mirek Lukš Vloženo 5. Července Sdílet Vloženo 5. Července (editace) Zdravím všechny, přivezl jsem domů Octavii 2 2008 před facelift 1.9 TDI 77Kw. Nefunguje mi samostatné odemykání kufru tlačítkem na DO. Mám dva klíče ani jedním to nejde. Klíček po stiknutí blikne, ale kufr se neodemkne. Odemykání a zamykání celého auta funguje normálně včetně kufru. Nesetkal jste se s tím někdo? Nevíte po čem jít? Koukal jsem do kódování jednotky 46, jestli to není někde vypnuté a po pravdě nevím, která z těch možností by to mohla být.. Nemáte někdo, komu to funguje, zaškrtáno jinak? Díky moc 🙂 Editováno: 5. Července, autor: Mirek Lukš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 9. Července Sdílet Vloženo 9. Července Mozno mas nove kluce, ale s inym kodom. Objednal som komplet novy kluc ale s inym cislom a presne toto mi robi. Vsetko funguje, ale neotvori kufor. Novy spravny kluc dorazi zajtra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Lukš Vloženo 12. Července Autor Sdílet Vloženo 12. Července To je zajímavý nápad, nepředpokládám že by oba klíče někdo měnil. Jen pro jistotou: Jednotka 1K0959433CP Klíče 1K0959753G Nikde na netu se mi nedaří najít jaká čísla jednotek umí jaké klíčky, zle nějak ověřit, že jednotka i klíče k sobě pasují? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 12. Července Sdílet Vloženo 12. Července Tvoje kodovanie suhlasi s mojim. Ja mam pred FL 1K0 959 433 AK komfortka 1K0 959 753 G kľúč Objednal som 2x kluc naslepo 1J0 959 753 AH a kluce su funkcne, len nefunguje ten odskok kufra. Prisiel mi už aj spravny kluc a tam to uz po sparovani funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 12. Července Sdílet Vloženo 12. Července Ja len pre istotu, aj podržite to tlačidlo alebo len stlačíte? U mňa origo kľúč funguje dlhším podržaním. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Lukš Vloženo 12. Července Autor Sdílet Vloženo 12. Července Rada nad zlato, opravdu to funguje😎 Díky moc! Připadám si jako úplný blbec. Míval jsem Superba II. a tam se otevíral kufr pouze zmáčknutím ne zmáčknutím a podržením, Nenapadlo mě, že by to ani mělo být jinak... Ještě jednou díky 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.