Georgios Vloženo 22. Července Sdílet Vloženo 22. Července Zdary pánové, chci se zeptat jestli někdo z vás neví kde sehnat tyhle světla. Našel jsem je na plno fotkách, ale všude při rozkliknutí prodávali jenom ty mřížky… budu rád za jakýkoliv odkaz 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 22. Července Sdílet Vloženo 22. Července To byli svetla projekt zwo nebo tak nejak a to tezko sezenes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgios Vloženo 31. Července Autor Sdílet Vloženo 31. Července Sakra, to jsem nechtěl slyšet 😭. Koukám že si umim dobře vybrat… no nic zůstanou origoš. Každopádně díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artur Vloženo 6. Září Sdílet Vloženo 6. Září Zdarm chtěl bych se zeptat jak dostanu do předních světel kroužky snažil jsem se světla rozlepit tím ze jsem je dal do trouby na 120 stupňů Celsia na 4 minuty pak jsem se je snažil oddělit ale neslo mi to nějaké rady??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 6. Září Sdílet Vloženo 6. Září Moje rada zní: vykašlat se na to. Můžeš to zkoušet horkovzduškou dokud to nepovolí. Max koupíš jiný světla. BTW pojicajti nejsou úplně blbí a na takovýhle věci můžeš dojet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.