Publikováno Červenec 25, 20241 r Zdravím, mám motor 2.0 TSI 140kw DKZA 2019 a jel jsem teď s okýnkama dole a dost mě překvapilo, jak v něm něco píská - zní to jak elektromotor. Zvuk stoupá s otáčkami, zaznamenal jste to někdo taky? Motor táhne bez problému a nepíše žádnou chybu. Zajímalo by mě jestli je to normální projev motoru nebo něco špatně. Upraveno Červenec 25, 20241 r od kubajs11
Červenec 25, 20241 r Ahoj, mám ten samý motor (Auto z 2019), tohle pískání je normální a projevuje se ve vyšších otáčkách, takže mužeš být v klidu, dělá mi to samé, je to spojení s turbem. Nicméně pokud je ten zvuk nepříjemný až citelně moc slyšitelný, tak bych radši nechal zkontrolovat turbo. Ale já s tím jezdím už přes 187000km a nic, pravidelně sevisováno a vše cajk. Výborný motor.
Červenec 25, 20241 r Autor Ok, tak jsem klidnější diky.Jinak s motorem jsem taky velmi spokojen, akorát tohodle zvuku jsem se bál trošku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.