kubajs11 Vloženo 25. Července Sdílet Vloženo 25. Července (editace) Zdravím, mám motor 2.0 TSI 140kw DKZA 2019 a jel jsem teď s okýnkama dole a dost mě překvapilo, jak v něm něco píská - zní to jak elektromotor. Zvuk stoupá s otáčkami, zaznamenal jste to někdo taky? Motor táhne bez problému a nepíše žádnou chybu. Zajímalo by mě jestli je to normální projev motoru nebo něco špatně. Editováno: 25. Července, autor: kubajs11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabransk Vloženo 25. Července Sdílet Vloženo 25. Července Ahoj, mám ten samý motor (Auto z 2019), tohle pískání je normální a projevuje se ve vyšších otáčkách, takže mužeš být v klidu, dělá mi to samé, je to spojení s turbem. Nicméně pokud je ten zvuk nepříjemný až citelně moc slyšitelný, tak bych radši nechal zkontrolovat turbo. Ale já s tím jezdím už přes 187000km a nic, pravidelně sevisováno a vše cajk. Výborný motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajs11 Vloženo 25. Července Autor Sdílet Vloženo 25. Července Ok, tak jsem klidnější diky.Jinak s motorem jsem taky velmi spokojen, akorát tohodle zvuku jsem se bál trošku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.