mk.tuning Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 neprovokuji,tyhle ale znám ty měl kámoš na amater.závody myslím byly z nissanu nebo z čeho,ale hod jsem ty co máš na fotce pod nickem ty vypadají cool! Asi jsi drobet mladší. Tohle jsou kola, které se ze začátku používaly na Octavii WRC na šotolinu než přišel model co máš ty. Jinak ty OZ jsou celkem pěkný a za 5 prodaných sad jsem je měl prakticky zadarmo. Neber to. Jinak jsem se nevzdal hledání po 17" na asfalt. Jenže to je skoro nadliskej ůkol. Všichni jezdí 18" a to je na mě moc. Jediný co asi jezdilo 17" byla ze začátku Octavia CitKar. MK To jsou 16" ? a ty kotouče jsou co za výrobce? OZ Classe 8x17, ET35, 225x45x17 Pirelli PZero Rosso, kotouče stadartní velikost 1,9TDi pr.280mm, značka Zimermann, ( snížení -60/-40 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 max.Klatovy. Tak se koukej příští rok přijet podívat ty jsi přímo z Klatov? letos jsem nebyl nechtělo se mi samotnýmu ,když měl kámoš pracovní víkend a jeho tatík si hodil marod!tak příští rok to snad vyjde!šumavskou mám rád ale je to tam dost roztahaný já raději Krumlov!takže přijed v květnu k nám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.