Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

musíš vyměnit tušim celej spodek - od výdechů dolů. Ale nemusíš plasty kolem volantu a kastlík ..

Musi se menit i plasty na tunelu? :(

musíš vyměnit tušim celej spodek - od výdechů dolů. Ale nemusíš plasty kolem volantu a kastlík ..

Musi se menit i plasty na tunelu? :(

Jojo, tunel je taky jinej

Jojo, tunel je taky jinej

Diky za odpoved, myslel jsem si to :(

• Autor

no,jeste jsem se chtel zeptat na postup pri tom srtrikani tech plastu...jak to nastrikat abych nemusel pouzivat nejake zakladky,jestli to vubec jde...popripade jaky spray pouzit :)

dik

no myslim ze rovnou to nastrikat nemuzes... kdyz jsem to delal na felicii tak jsem to odmastil a pak natrel necim nevim cim, nejaka latka po ktery je ten plast strasne lepkavej :p ...

• Autor
no myslim ze rovnou to nastrikat nemuzes... kdyz jsem to delal na felicii tak jsem to odmastil a pak natrel necim nevim cim, nejaka latka po ktery je ten plast strasne lepkavej :p ...

aha a nevi co to bylo za latku?o tom odmastovani vim...co kdybych pouzilprimo spray na plasty...chci aby to bylo matne nechci to leskle......

to si prave vubec nepamatuju <_<

Ja to strikal rovnou, ocistit, nastrikat, hotovka. Plnic sem nedaval, protoze vseho moc hladkyho skodi. Takze jen prelaknout...

• Autor
to si prave vubec nepamatuju <_<

vpoho:)..no nejak to skusim.....

to si prave vubec nepamatuju  <_<

vpoho:)..no nejak to skusim.....

Třeba toto od Motipu.

post-25-1169489379.jpg

• Autor
Ja to strikal rovnou, ocistit, nastrikat, hotovka. Plnic sem nedaval, protoze vseho moc hladkyho skodi. Takze jen prelaknout...

neco podobnyho jsem chtel slyset -_-no a cim si to strikal ty?nevis nahodou?jako presnej typ spreje..to je asi ale jedno..ze?tu s tim vyvadim akobych daval do laku cele autiii:)

Upraveno od Jeronymo

neco podobnyho jsem chtel slyset -_-no a cim si to strikal ty?nevis nahodou?jako presnej typ spreje..to je asi ale jedno..ze?tu s tim vyvadim akobych daval do laku cele autiii:)

Tu nájdeš celý sortiment http://www.motipdupli.cz/article.asp?nArti...0&nLanguageID=1. Pozri si duplicolor. Ak chceš hladký plast mal by si použiť plnič. Potom pod vodou s brusnym papierom na to určeným vyhladiť a až potom farbu. Všeko najdeš v návode pri sprejoch.

• 3 týdny později...
  • Autor

nechci zakladat nove tema tak to dam sem...

nevite,, kde by se dalo sehnat dvojitou podlahu ..respektive,to dno..do kratke octavie?pokud neco takovyho existuje........

nikde to totiz nemuzu najit.....

nevite,, kde by se dalo sehnat dvojitou podlahu ..respektive,to dno..do kratke octavie?pokud neco takovyho existuje........

Už se to tu někde řešilo...do krátké se to prej splašit nedá...ale nemělo by bejt zas tak těžký to vyrobit...a matroš by neměl vyjít nijak draho...

• Autor

Už se to tu někde řešilo...do krátké se to prej splašit nedá...ale nemělo by bejt zas tak těžký to vyrobit...a matroš by neměl vyjít nijak draho...

jj dik za upozorneni ;) o te vyrobe uvazuju....material neni problem.. :)

no uvidim co se jeste vykuti

Upraveno od Jeronymo

• 2 týdny později...

Ja som taktieť za sprej. Podľa mňa to vyzerá decentnejšie. AJ nové modely octy majú v interiéry plastové dekorácie v striebornej farbe a vyznie to fajn.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.