TheMoses Vloženo 7. Srpna Sdílet Vloženo 7. Srpna Zdravím, řeším se svou Octavkou tenhle problém: několikrát mi během jízdy zablikala kontrolka řídicí jednotky a z CNG se přepl pohon na benzin. Po zhasnutí motoru opět běžel na CNG. Diagnostika vyhodila následující chyby - viz fotka. v servise zhodnotila, že jsou to vstřiky, které je nutné vyměnit. Svíčky a cívky jsou tam staré 2 měsíce. Někdo mi poradil vyměnit lambdu za katem, jiný tu před katem. Neřešil jste někdo něco podobného? Nechci strávit čas a peníze výměňováním díl za díl, když to muže byt něčím jiným. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudimír Vloženo včera v 17:52 Sdílet Vloženo včera v 17:52 Mám podobný problém. Studene auto nastartuje v pohde na cng. Po 5minutach vyskočí EPC. Auto jede normalne, jen pri zastavení a vypnutí motoru už nenastartuje. Respektive nastartuje az po dlouhém točení starteru. 4vteriny? Potom zase jede v klidu. Pokud ale jedu delší úseky EPC po case zhasne a problem se startováním neni. Je to furt dokola i na benzin. Vymenil jsem obě lambdy a furt to same… motor jede normalne dobre. Ale ty starty me nebavi. Je to o nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo před 13 hodinami Sdílet Vloženo před 13 hodinami A diagnostika hlásí jakou hybu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudimír Vloženo před 12 hodinami Sdílet Vloženo před 12 hodinami Jo zapomel jsem napsat. Je tam: řada válců 1, system davkovani paliva P2177 system příliš chudý od volnoběžných otáček Je ale divne ze auto jede normalne. Pokud se teda nepřechlastá po tom spatnem startu… jinak cajk, spotřeba uplne v pohode. Jezdil jsem snad 500km na benzin a chová se to uplně stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.