Přejít na obsah

Parkování na dálku - Parkování pomocí aplikace

Doporučené příspěvky

škoda že mě tlačí čas a také obava ze zdražení, počkal bych na další modelový rok, který by měl (snad) mít 3.0, tedy i asistent jízdy v jizdnich pruzich, tedy Asistovanou změnu jízdního pruhu, která bude na nyní zaslepeném tlacitku na pravé straně volantu, pravé horní tlačítko

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 23. 12. 2024 na 15:05, Dixik2 napsal:

Slováci mají Parkování přes mobil v ceníku od 9.12.2024:

Skoda_Superb-NG_cennik.pdf 2.61 MB · 16 stažení

však se tu o tom již psalo, Slováci mají nový ceník od 1.11.2025 (zvedli si DPH z 20 na 23 %) a tam je to také ... nicméně auta mají dražší než u nás... to ze to tam mají je sice hezké, ale pro nás houby platné ... naše požadavky to neřeší 

Editováno: , autor: Petr Svetr
Odkaz ke komentáři

Pridavam update konecne jsem podle navodu zde dokazal ulozit parkovaci manevr. 
cca 150m prijezd k domu a do pravotociveho kopecka i pred najezdovy patnik hvlada na jednicku(zatim) je to sice pomale ale deti vzdy nechapou ze se volant toci sam 😂

Odkaz ke komentáři

nemám, tak nějak hrají mrtvého brouka... v pátek jsem se znovu dotazoval, jen mi bylo potvrzeno, že jsou velké problémy s infotainmentem v novém modelovém roku (větší než že začátku u O IV) a že je možné, že právě proto není systém v ČR v současné době nabízen a že importéři to mají opravdu úplně jinak, že se to moc nedá srovnávat 

Odkaz ke komentáři

takže dnes telefonicky mlživě sděleno něco, z čehož by se dalo nepřímo usuzovat, že je v ČR legislativní problém... ale je okolo toho obrovské tajemno...

otázka proč Kodiaq II RS lze s 2,5+, tedy s parkováním na dálku objednat, opět nepřímá mlživá odpověď ... s ohledem na dobu začátku výroby a dodání ... třeba ani nebude aktivní ...

Odkaz ke komentáři

Jen ciste ze zvedavosti pochopil jsem,ze jeste auto nemate. 
takze nevite jak funguje ani parkovaci manevr- trva dost dlouho a je to pomale- hodne . 
asi ani nevite jak funguje/ nefunguje aplikace. Z toho jak jede ( jak se ji zrovna chce) je tato funkce kdy vlastne dokazete s autem pouze vyjet dopredu ci dozadu docela ztratou casu a jestli cekate ken ciste na toto tak mi to prijde docela usmevne :D 

Kdyz tak me vyvedte z omylu a mate k tomu nejaky jiny duvod.

Nez vam nekdy najede apka tak uz budete davno 5x pryc. A to nekdy ani nenajede. A kdyz najede tak je dost zpomalena- zkousel jsem odemykani zamykani plus houkani a je tam delay jak prase.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Ahojte, potreboval by som poradit, ako sparovat funkciu appky v telefone "Vzdialeny parkovaci asistent" s "Dialkovo ovladanym parkovanim" (polozka v infotainmente). Vybavu mam L&K 2.0 TSI s navyse doplatenym balikom PR4 Assisted Drive Plus.

image.thumb.jpeg.56b4d7645eab8f310ef764bb04feaba4.jpeg

Ked chcem v appke MySkoda pouzit Vzdialeny parkovaci asistent, chce to odo mna naskenovat QR kod ku ktoremu sa podla appky dostanem cez Nastavenie vozidla - Parkovanie - Nastavenia - Vzdialeny parkovaci asistent: (vid screen z appky)

image.thumb.png.135c457dd90077bddffe5ebb58e9ed4d.png

Ked sa ale chcem do tohto nastavenia dostat v aute, nenajdem tam polozku "Vzdialeny parkovaci asistent", ale "Dialkovo ovladane parkovanie". Ked na to kliknem, nezobrazi mi parovaci QR kod, ale iba chybovu hlasku "Vase mobilne zariadenie sa, zial, nemohlo pripojit. Skuste to, prosim, neskor este raz." a dalej ma to nepusti.

image.thumb.jpeg.420bcffc4a7de042d732ab6521b55eb0.jpeg

Viete mi prosim poradit, co robim zle resp. kde moze byt problem? Dakujem pekne. 

Odkaz ke komentáři

nevím, proč zakládáš nové téma, jedno tu už je (Parkování pomocí aplikace Park Assist Pro - název není správně a je převzlatý od VW) ...nicméně jelikož tato funkce nelze v ČR objednat, asi moc s odpovědí neuspeješ... 

Odkaz ke komentáři

Ahoj, zacal som novu temu, lebo ta, ktora tu uz je, zacina otazkou na ovladanie prostrednictvom VW appky a riesi sa tam uz vsetko mozne, primarne nedostupnost sluzby v CR. Ja som chcel poradit s jednym konkretnym problemom pri parovani appky a kedze sa zapajalo viacero ludi zo Slovenska aj viaceri pisali, ze im to funguje, dufal som, ze mi niekto bude vediet poradit kde moze byt problem. Ale ak je to problem, tak sorry. Spytam sa priamo u importera, len som mal pocit, ze tu sa skor dockam realneho riesenia.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...