Přejít na obsah

Parkování na dálku - Parkování pomocí aplikace

Doporučené příspěvky

V 15. 4. 2025 na 15:57, Vospik napsal:

Ahoj, mám S4, LK, PHEV. 09KW/2025 a přes aplikaci můžu vozidlo vyparkovat a zaparkovat. O kvalitě spojení moc nemluvím, povede se tak 2-3 pokus a nesmi tam byt nějaká nerovnost - obrubník atd. 

můžeš dat nějaké video?  nějak tomu nemohu uvěřit, tedy pokud nemáš auto koupené, resp. dovezené že zahraničí ...

Editováno: , autor: Petr Svetr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, tomashewk napsal:

@Petr Svetr, hm, máš pravdu. A může to někdo potvrdit? Že to třeba není chyba v ceníku? Jakým jistým způsobem lze objednat Superba s 2.5 jízdou? V žádném ceníku k Superbu jsem asistovanou jízdu 2,5 nenašel.

@Vospik

neměla by to být chyba v ceníku ... Prostě lze i u S IV, mému prodejci se to povedlo a ŠA to schválila... jak jsem psal, auto ještě nemám, tak mohu jen tvrdit co mám potvrzeno, nikoli vyrobeno ... No a ceník a konfigurátor je jedna věc, ale to, jak objednávají prodejci ve svém systému podle kódů, to je věc druhá a směroplatná...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...