Richard23 Vloženo 27. Srpna Sdílet Vloženo 27. Srpna Škoda Octavia 1.5 tsi 2019 DSG najeto 39tkm Zdravím lidi, při sešlápnutí pedálu silně cuká, jakoby vynechává motor, problikla kontrolka motoru, po vypnutí A zapnutí zapalování závada start stop, za pár hodin sednu do auta a jakoby nic, na diagnostice mi to hlásí P030300 valec 3 bylo detekovaní vynechávání motoru P014800 chyba přívodu paliva P125000 hladina paliva nedostatečná , nemá někdo tušení nebo zkušenost s něčím podobným? Příjde mi že se to děje Jen když mám meně benzínu, každopádně jsem mel dojazd 150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 28. Srpna Sdílet Vloženo 28. Srpna (editace) Řešil jsem 2 stejný symptomy resp. auta a vždycky to bylo způsobený malým množstvím paliva. Tankovat dřív a nebudeš mít problém. Aspoň u zmíněných dvou aut to bylo tímto vyřešeno. Oba byly benzínový 1,15 tsička Editováno: 28. Srpna, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.