Rosta1.8 Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 tak to bych do toho možná i šel... je to opravdu málo... prostě adekvátní tomu výsledku... žejo Ten čip je ale na 1.6MPI, nebude pro 2.0 FSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Ale vzdyt joo, ja nic nerikam, mam tady tu vyhodu toho, ze je to hodne kopcovita krajina, takze bud jedu skoro plnej plyn porad nad 10 l/100 a nebo z pkopecka za 0,0 l/100 Ale treba tedka jsem byl na dovce v Rohacich na slovensku a cesta tam i zpet s plnym kufrem ve dvou lidech a klimou neustale pustenou jsem zajel za 6,1 l/100 s prumernou rychlosti smerem tam 87 km/h a zpet rychlosti 89 km/h. Trochu OT - zkusil jsem na slovensku na Slovnaftu ten jejich 100 okranovy EVO benzin a byl jsem prekvapenej jak to autu chutnalo! Celkem velky rozdil oproti klasicky N98 v cesku, skoda ze ho Slovnaft neprodava i u nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Tož včera jsem jel po Okreskách Brno-Hodonín za 5,7 80km/hod, vesnice 50-60 a spotřeba? Krásných 5,7, pravda bez klimy.. Pěkně jsem si snížil i dlouhodobku na 6,3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Misicko je, já tam lil ten ze Shellky za 1000něco.. Mám taky 1.6 MPI jak delux a po 5tis km maxík řve o olej.. je toto normální? JInak ta cena tisík kč mi zas tak nevadí, Shell je hold Shell.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 7. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Takze asi z chipování sešlo,že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Trochu se to zvrhlo Ad olej, ani po cipu mi nezere vic nez je zdravo. Od zacatku do toho leju 5W40 ruznych kvalitnich znacek a ted ma 216500km a olej za celej rok mezi vymenama nedolivam (15000km za rok uz nenajedu, co jezdim do novy prace tramvaji ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Z chipu nesešlo.. jen váhám/e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 7. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Trochu se to zvrhlo Ad olej, ani po cipu mi nezere vic nez je zdravo. Od zacatku do toho leju 5W40 ruznych kvalitnich znacek a ted ma 216500km a olej za celej rok mezi vymenama nedolivam (15000km za rok uz nenajedu, co jezdim do novy prace tramvaji ) a jak benzín ? víc, mín,stejně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Takze asi z chipování sešlo,že Nesešlo, akorát já se do toho ještě nehrnu, protože mám pořád auto v záruce, tak nějakej ten týden ještě vydržím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 7. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Tak to jo, ja jen kvuli te pripadne hromadne sleve,ze budu mit mozna tak za 3 tydny cestu ku Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Cau, chtel bych se Vas co vlastnite 1.6lky zeptat ... kdyby jste dneska znovu kupovali OII, do jakeho motoru by jste sli 1.6MPi , 1.6FSi nebo do jineho? Diky za odpovedi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Tak to jo, ja jen kvuli te pripadne hromadne sleve,ze budu mit mozna tak za 3 tydny cestu ku Praze No, tak chtělo by to možná do Sportmotoru napsat a zeptat se, jestli jsou ochotní o nějaké slevě jednat, popř. kolik těch aut by aspoň muselo přijet. Pak bych možná i uvažoval, jestli risknout a tu záruku si o něco zkrátil nebo ne. Už ji dlouho stejně nebudu mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 a jak benzín ? víc, mín,stejně ? Pri velmi ostry jizde vic, pri normalni jizde tak 0,5l dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Drastzys: záleží co od toho auta očekáváš, resp. k čemu ho budeš používat.. Pokud bych měl možnost momentálně koupit new octu šel bych spíš do FSI ale tenkrát prostě nebylo resp. nechtělo se mi čekat.. K tomu jak ho používákm ted bych si pořídil spíš aji 2litr.. (případně tdičko) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 (editace) dadacek: No Ja s nim budu jezdit hlavne po meste ... Editováno: 10. Červenec 2008, autor: drastys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Drastys: a jako něco vozit nebo sám ( OII - reprezent styl) ? Musím tě upozornit dnes po Brně klasika popojížděčka semafor, semafor rychlost max 2 - 30km/h a spotřeba podle maxíka 11l !!!! (takže bych to hodnotil i z tohoto hlediska..) Myslím že O II v benzínu není pro toto zrovna ideál (kor ten 2litr nebo silnější v benzinu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobby Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Cau, chtel bych se Vas co vlastnite 1.6lky zeptat ... kdyby jste dneska znovu kupovali OII, do jakeho motoru by jste sli 1.6MPi , 1.6FSi nebo do jineho? Diky za odpovedi ... ja mám už druhú 1,6 Mpi a úplná spokojnosť . Myslím že aj výkonovo akurát.Na to moje jazdenie bohate stačí.Nemám ten pocit že by som sa chcel s niekým pretekať.Druhú mám teraz v zábehu tak ju trocha šetrím a kto ma chce predbehnúť nech pokojne ide ja stým nemám problém a ak je miesto ešte sa mu aj uhnem.Aby som odpovedal -znova by som išiel do 1.6Mpi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Dnes bych hodně šilhal po 1.8 TSI.. všude samá chvála. Jinak v rozhodování mezi 1.6 MPI a FSI bych opět šel do MPI. FSI je o 40 000 Kč dražší! A co mi nabídne navíc? Modernější technika (MPI je starší, ale prověřený a koncern asi dobře ví, proč ho stále strká do aut, včetně Audi), o 10 kW výkonější (MPI se mu po chipu (cca 5000 - 6000,-) možná nebezpečně přiblíží), trochu lepší spotřeba (chip údajně taky slibuje snížení spotřeby), šestikvalt jako u VW to nemá .. tohle mě nepřesvědčí, ale je to jen můj názor. A co se týče toho města jak píše dadacek, tak já tam takový problém nevidím.. benzín se za chvíli zahřeje a pokud pojedu v popojížděčce s MPI za 11 l, tak si nemyslím, že s TDI to pojedu za 6 nebo podobně a s dnešní cenou ropy bych to zvlášť neviděl tak horký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobby Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 neviem kolko ludí si berie FSI,ale myslím si že jazdí stále dosť MPi hlavne pre cenu týchto motorov a ako vraví ViktorMPI rozdiel 10kw nieje neprekonatelný.Možno sa to časom otočí a bude sa viac kupovať FSi ,ale môj názor je že ak niekto chce benzín , nie s obrovským výkonom a v čo najlepšej cene tak si podľa mňa vyberie Mpi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 (editace) dadacek: Ahoj, nebudu v tom vozit zadny naklad... ze 40% ve dvou lidech, 5% ve vice nez dvou a 55% v tom budu jezdit sam. Nerekl bych ze reprezent styl .... rad se nekdy svezu rychle a mam rad auta ... :-)... Editováno: 10. Červenec 2008, autor: drastys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 (editace) ViktorMPI: Asi mas Viktore a mobby pravdu ... nestoji to asi za tech 40k kupovat FSIcko ... uz vzhledem k tomu ze se tam potom musi lit N98 aby to melo odpovidajici vykon ... :-/ Editováno: 10. Červenec 2008, autor: drastys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 7. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 a to v jinem tématu píše kolega,že to FSI pokud mu dáš N95,tak přechází do jineho pracovního módu a že je to jak MPi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 (editace) petrenka: No s tim si nejsem tak jisty, uz jsem slysel od vice lidi ze to nejede na N95 moc dobre Editováno: 10. Červenec 2008, autor: drastys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobby Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 to to FSi bolo pôvodne stavané na N98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 to to FSi bolo pôvodne stavané na N98 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.