Červenec 4, 200817 r tak to bych do toho možná i šel... je to opravdu málo... prostě adekvátní tomu výsledku... žejo Ten čip je ale na 1.6MPI, nebude pro 2.0 FSI.
Červenec 4, 200817 r Ale vzdyt joo, ja nic nerikam, mam tady tu vyhodu toho, ze je to hodne kopcovita krajina, takze bud jedu skoro plnej plyn porad nad 10 l/100 a nebo z pkopecka za 0,0 l/100 Ale treba tedka jsem byl na dovce v Rohacich na slovensku a cesta tam i zpet s plnym kufrem ve dvou lidech a klimou neustale pustenou jsem zajel za 6,1 l/100 s prumernou rychlosti smerem tam 87 km/h a zpet rychlosti 89 km/h. Trochu OT - zkusil jsem na slovensku na Slovnaftu ten jejich 100 okranovy EVO benzin a byl jsem prekvapenej jak to autu chutnalo! Celkem velky rozdil oproti klasicky N98 v cesku, skoda ze ho Slovnaft neprodava i u nas
Červenec 5, 200817 r Tož včera jsem jel po Okreskách Brno-Hodonín za 5,7 80km/hod, vesnice 50-60 a spotřeba? Krásných 5,7, pravda bez klimy.. Pěkně jsem si snížil i dlouhodobku na 6,3..
Červenec 5, 200817 r Misicko je, já tam lil ten ze Shellky za 1000něco.. Mám taky 1.6 MPI jak delux a po 5tis km maxík řve o olej.. je toto normální? JInak ta cena tisík kč mi zas tak nevadí, Shell je hold Shell..
Červenec 7, 200817 r Trochu se to zvrhlo Ad olej, ani po cipu mi nezere vic nez je zdravo. Od zacatku do toho leju 5W40 ruznych kvalitnich znacek a ted ma 216500km a olej za celej rok mezi vymenama nedolivam (15000km za rok uz nenajedu, co jezdim do novy prace tramvaji )
Červenec 7, 200817 r Autor Trochu se to zvrhlo Ad olej, ani po cipu mi nezere vic nez je zdravo. Od zacatku do toho leju 5W40 ruznych kvalitnich znacek a ted ma 216500km a olej za celej rok mezi vymenama nedolivam (15000km za rok uz nenajedu, co jezdim do novy prace tramvaji ) a jak benzín ? víc, mín,stejně ?
Červenec 7, 200817 r Takze asi z chipování sešlo,že Nesešlo, akorát já se do toho ještě nehrnu, protože mám pořád auto v záruce, tak nějakej ten týden ještě vydržím.
Červenec 7, 200817 r Autor Tak to jo, ja jen kvuli te pripadne hromadne sleve,ze budu mit mozna tak za 3 tydny cestu ku Praze
Červenec 7, 200817 r Cau, chtel bych se Vas co vlastnite 1.6lky zeptat ... kdyby jste dneska znovu kupovali OII, do jakeho motoru by jste sli 1.6MPi , 1.6FSi nebo do jineho? Diky za odpovedi ...
Červenec 7, 200817 r Tak to jo, ja jen kvuli te pripadne hromadne sleve,ze budu mit mozna tak za 3 tydny cestu ku Praze No, tak chtělo by to možná do Sportmotoru napsat a zeptat se, jestli jsou ochotní o nějaké slevě jednat, popř. kolik těch aut by aspoň muselo přijet. Pak bych možná i uvažoval, jestli risknout a tu záruku si o něco zkrátil nebo ne. Už ji dlouho stejně nebudu mít.
Červenec 7, 200817 r a jak benzín ? víc, mín,stejně ? Pri velmi ostry jizde vic, pri normalni jizde tak 0,5l dolu.
Červenec 7, 200817 r Drastzys: záleží co od toho auta očekáváš, resp. k čemu ho budeš používat.. Pokud bych měl možnost momentálně koupit new octu šel bych spíš do FSI ale tenkrát prostě nebylo resp. nechtělo se mi čekat.. K tomu jak ho používákm ted bych si pořídil spíš aji 2litr.. (případně tdičko)
Červenec 7, 200817 r dadacek: No Ja s nim budu jezdit hlavne po meste ... Upraveno Červenec 10, 200817 r od drastys
Červenec 7, 200817 r Drastys: a jako něco vozit nebo sám ( OII - reprezent styl) ? Musím tě upozornit dnes po Brně klasika popojížděčka semafor, semafor rychlost max 2 - 30km/h a spotřeba podle maxíka 11l !!!! (takže bych to hodnotil i z tohoto hlediska..) Myslím že O II v benzínu není pro toto zrovna ideál (kor ten 2litr nebo silnější v benzinu)
Červenec 7, 200817 r Cau, chtel bych se Vas co vlastnite 1.6lky zeptat ... kdyby jste dneska znovu kupovali OII, do jakeho motoru by jste sli 1.6MPi , 1.6FSi nebo do jineho? Diky za odpovedi ... ja mám už druhú 1,6 Mpi a úplná spokojnosť . Myslím že aj výkonovo akurát.Na to moje jazdenie bohate stačí.Nemám ten pocit že by som sa chcel s niekým pretekať.Druhú mám teraz v zábehu tak ju trocha šetrím a kto ma chce predbehnúť nech pokojne ide ja stým nemám problém a ak je miesto ešte sa mu aj uhnem.Aby som odpovedal -znova by som išiel do 1.6Mpi.
Červenec 7, 200817 r Dnes bych hodně šilhal po 1.8 TSI.. všude samá chvála. Jinak v rozhodování mezi 1.6 MPI a FSI bych opět šel do MPI. FSI je o 40 000 Kč dražší! A co mi nabídne navíc? Modernější technika (MPI je starší, ale prověřený a koncern asi dobře ví, proč ho stále strká do aut, včetně Audi), o 10 kW výkonější (MPI se mu po chipu (cca 5000 - 6000,-) možná nebezpečně přiblíží), trochu lepší spotřeba (chip údajně taky slibuje snížení spotřeby), šestikvalt jako u VW to nemá .. tohle mě nepřesvědčí, ale je to jen můj názor. A co se týče toho města jak píše dadacek, tak já tam takový problém nevidím.. benzín se za chvíli zahřeje a pokud pojedu v popojížděčce s MPI za 11 l, tak si nemyslím, že s TDI to pojedu za 6 nebo podobně a s dnešní cenou ropy bych to zvlášť neviděl tak horký.
Červenec 7, 200817 r neviem kolko ludí si berie FSI,ale myslím si že jazdí stále dosť MPi hlavne pre cenu týchto motorov a ako vraví ViktorMPI rozdiel 10kw nieje neprekonatelný.Možno sa to časom otočí a bude sa viac kupovať FSi ,ale môj názor je že ak niekto chce benzín , nie s obrovským výkonom a v čo najlepšej cene tak si podľa mňa vyberie Mpi.
Červenec 7, 200817 r dadacek: Ahoj, nebudu v tom vozit zadny naklad... ze 40% ve dvou lidech, 5% ve vice nez dvou a 55% v tom budu jezdit sam. Nerekl bych ze reprezent styl .... rad se nekdy svezu rychle a mam rad auta ... :-)... Upraveno Červenec 10, 200817 r od drastys
Červenec 7, 200817 r ViktorMPI: Asi mas Viktore a mobby pravdu ... nestoji to asi za tech 40k kupovat FSIcko ... uz vzhledem k tomu ze se tam potom musi lit N98 aby to melo odpovidajici vykon ... :-/ Upraveno Červenec 10, 200817 r od drastys
Červenec 7, 200817 r Autor a to v jinem tématu píše kolega,že to FSI pokud mu dáš N95,tak přechází do jineho pracovního módu a že je to jak MPi
Červenec 7, 200817 r petrenka: No s tim si nejsem tak jisty, uz jsem slysel od vice lidi ze to nejede na N95 moc dobre Upraveno Červenec 10, 200817 r od drastys
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.