petrenka Vloženo 12. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Tak samozřejmě,že za jízdy ta izolace nefunguje,že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 roztrhejte si občanky kvuli dece v motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Proooc, dyt se tu nikdo nehada, vzdyt jde o blbou "deku" a sranda musi bejt. Mozna sem tam dal malo smajlu Tohle tema bylo vzdycky v poho. Akorat teda obcanku mam ve stavu, ze vymenit potrebuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Za jízdy to asi určitě nebude mít jinej význam než to tlumení hluku, ale zajímalo mě jen, jestli právě po jízdě se zhasnutým motorem to neprodlouží dobu prochladnutí, což by se hodilo třeba při popojížděčkách v zimě. A jak už napsal Rosta, taky nechápu proč tady kvůli tomu vznikají takový pře.. ať si to má někdo jako odhlučnění, někdo jako tepelnou izolaci nebo jako já jako ozdobu Mi tu Tvoji ozdobu musis priste ukazat! Teda doufam, ze to nebude spatne pochopeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Popis zboží na účtence je "tlumeni pro viko" a hlavní účel bude asi fakt to odhlučnění, dneska jsem to trochu vyzkoušel.. po městě mi to ani nepříjde, ale na dálnici a ve vyšších rychlostech se mi zdá, že to asi už tlumí dobře.. ztlumil jsem rádio, a když jsem zrovna nepřidával, tak jsem slyšel tak akorát vítr. A při zrychlování mi to přišlo taky lepší, takže dobrý to je . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 (editace) Luke občanku v ruce neroztrháš, to mi věř! Jinak samosebou, že když auto jede, tak to teplo neizoluje ta "deka" a taky to nikdy nikdy netvrdil, že za jízdy to má kromě odhlučněńí ještě i jinou funkčnost, ale po zastavení to už funguje celkem dobře jako tepelná izolace. Vubec sem netusil co muze udelat jedna "deka" s nekteryma... A uz se tady o tom bavime na dvou strankach achjooo... Editováno: 13. Září 2008, autor: Marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Luke občanku v ruce neroztrháš, to mi věř! fakt? :kol-98: :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 PROMAZÁNO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 DĚKUJI! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Tak snad tu nespustím další flame, ale ještě se musím vrátit k tématu 100 oktan. benzínu, protože jsem ho zas po dlouhý době prubnul natankovat, konkrétně Carreru 100 a už jsem si jistej a nikdo mi to nevymluví, že to poznat je a to docela dost.. motor jde ochotněji do otáček, má víc síly a to už odspodu.. jak je známo u tohohle motoru, že do 2500 otáček/min. je slabší, tak právě už v tomto rozmezí je znatelně výkonější a dá se v něm třeba ve městě v pohodě jezdit, čili při zachování stejného stylu jízdy se motor míň vytáčí, tudíž je i menší spotřeba. Takže z tohohle hlediska to podle mě určitě smysl má, ale pak se samozřejmě za lepší poježdění víc platí a na to už si každý musí odpovědět sám, jestli mu to stojí za to nebo ne.. já natankoval Carreru 100 za 33,20 Kč/l, když byl na Shellce Natural 95 za 31,50 Kč/l, menší spotřeba ještě rozdíl trochu zmenší, i když asi určitě se to nevyrovná, natož vyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 měl jsem teď V-Power Racing, pak Carreru 100 a teď mám zase N98 a přijde mi, že na ty 100 oktany je to opravdu lepší... uznávám svou chybu... ale spotřebu jsem nehodnotil, to by muselo být nějaké dlouhodobé měření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Jo, to je fakt, to by se muselo dlouhodobě měřit nebo jet nějaký dálkovky. Já byl u OMV poprvé a docela se mi tam líbilo, poněvadž když jsem přijel, tak na ceduli byla Carrera 100 za 34 Kč/l, ale když jsem zvedl pistoli ze stojanu, tak se na něm ukázala cena 33.20 Kč/l, tak jsem to tam nalil . V-Power Racing jsem dneska viděl asi za 35.40 nebo 35.70 Kč/l, přesně už nevím , tak to jedině až zas budou slevy za ty smart body. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Slevy za smart body uz jsou!! Hnedka jsem toho vyuzil a taky jsem dal mazlikovi "plnotucne" bumbani do briska IMHO nejlepsi to je tankovat v nedeli bo to ti sice seberou 8 bodu za kazdy litr VPR, ale diky 2x vice smart bodu ti naskoci 6 bodu za kazdej litr, takze ve vysledku te kazdej litr VPR "stoji" jen 2 body coz nic neni a muzu takhle tankovat do aleluja :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 prosimvas dyt slevy za smart body už jsou snad půl roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 17. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Tady ve Zlíné jsou ty slevy asi 3 týdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Slevu za smart body znova ozivili az tedka v zari. Pres leto to nebylo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 http://news.auto.cz/aktuality/100-oktanu-d...ll-v-power.html ... sice starý článek, ale dost vypovídající... taky je to krapet OT, ale když se o tom tady bavíme... tak proč ne, že jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 (editace) Slevu za smart body znova ozivili az tedka v zari. Pres leto to nebylo! aha, myslel jsem, že je to furt, nevyužívám to, tak jsem to nesledoval edit: a taky už vim, proč to nepoužívám. nelze při placení CCS Editováno: 17. Září 2008, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Body nebody.. dnes Carrera 100 za 32.90 Kč/l, V-Power Racing za 35.20 Kč/l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 i těch 35 je docela dobrých, nedávno bejval za 38 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Tak pro ty, co uvažují o chipu u sportmotoru.. skupinová sleva je 5% pro dvě auta, 10% pro tři a více aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Tak pro ty, co uvažují o chipu u sportmotoru.. skupinová sleva je 5% pro dvě auta, 10% pro tři a více aut No pekne, skoda, ze uz ho mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Celkem zajimava sleva! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Tak kdo by do toho šel se mnou, ať se přihlásí, aby se vědělo, jestli se utvoří nějaká skupinka a mohli se případně domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 No mit MPI tak bych uvažoval, ale mam peška, bo tam už mám chip by Škoda Auto za 40k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.