Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

budete to honit furt stejne a hlavne at me nekdo nerika neco o uspore :help:

Mně by stačila i taková změna, jakou cítím mezi N95 a N100, čili hlavně víc síly v nižších a středních otáčkách, tudíž menší vytáčení motoru.

Viktore pak pro mě nemá asi chip moc cenu a je pro mě předraženej a raději si natankuju 5tis l VPoveru u kterého mi to nedělá..

Aneb nepoznávám jakýkoliv rozdíl mezi VP95 a 100kou. Sem asi jedinej komu to tak dělá, ale to neovlivním, fakt prostě nic víc jak N95 mi auto neovlivňuje k dobrému. Tak kdo ví jak by to dopadlo s chipem :feve:

dadacek: aha, tak to nechápu no. Nicméně já netvrdím, že chip bude mít stejnou účinnost jako to palivo, protože s chipem nemám zkušenost a proto tu ani nechci tvrdit, že je to skvělá věc. Ale já cítím ve změně chování motoru s N95 a N100 docela rozdíl, ale to už jsme tu probírali, tak se k tomu nevracejme.

Plne souhlasim s Octavkou :D co chcete na rodinem aute s celkem prijatelnou spotrebou bez turba jeste tunit ;) jel jsem v hodne autech s obsahem 1.6 a musim rict ze octava jede jedna z nej na svuj obsah

No a s cipem jeste krapet lip, 10 oslu navic, cili 10% a lepsi zaber v nizkejch otackach, je mila zmena :)

krysařu, objevíš se na Škodahomu???

Ahoj, tak dneska se jdu mrknout asi na mou budouci ... :-) ... vypada to ze to bude 1.6MPi, r.v.2006 a 50tkm, Cervena Corrida, xenony, senzory predek zadek, dvouzonova klima, alarm a zatim 16" alu ...

krysařu, objevíš se na Škodahomu???

Covece, asi na 99% ee :(

Drastys: a když chvilu eště vydržíš, ukecej na ňu slevu skrz facelift :palec2:

Viktore: uvidíme, ono se taky nedá věřit všemu, kdo co na foru plácne že.. pokud nebude mami protestovat a penízky na chip vydá, pak není co řešit lol

Jinak berou tam i platbu kartou? :) a skusím se zeptat známýho, dělá chipy v Brně, jestli to už někdy dělal a jestli to mělo přínos.. Chip je stejně ještě otázkou pár měsíců ne?

drastys: pěkný, elegance?

dadacek: chip nevím, ale záruka ani ne měsíc :D. Netuším, jestli tam berou kartu, můžeš se jich zeptat. Jasně, pozjišťuj, co se dá, čím víc info tím líp, i když názory se různí.

ViktorMPI: no melo by to byt Ambiente ale s extra vybavou tak uvidime ... za hodku se jdu povozit a zjistit posledni detaily

drastys... tak co??? a nafotil si ju??? :help:

krysarru... no to se nedá nic dělala! :kol-98:

vorlajz: tak ji beru jsou tam 17" alu origo skoda(ne jak jsem psal 16"), interier ve svetlem provedeni, MAXI-DOT, dvouzonova

klima,stahovani prednich oken, el. zrcatka, STREAM, loketni operka, zadni sterac, XENONY,senzory predek zadek, dalka central ....

Tyto ALU myslim : http://new.skoda-auto.com/CZE/service/acce...fc%3d0000000109

Upraveno od drastys

paráda... gratulace... kdy nám jí ukážeš???

Vorlajz: Mozna zitra jestli ji zvladnu nafotit ...

si ještě nikdy nedržel foťák v ruce??? lol:p

Vorlajz: jasne ze jo :p ale nevim jestli na to bude zitra cas ... :-) ... jeste stoji u prodejce :aggressive:

a jaká je to barva? teď nevím, zda si to už psal... díky

Vorlajz: je to Cervena Corrida ...

ty vole... komoušská 1.6 MPI... lol ... dělám si prdel... ale já červený auta moc nemusím .. ;)

Vorlajz: no Ja ji neplanoval, ale tohle se nedalo odmitnout ...

vorlajz: tak ji beru jsou tam 17" alu origo skoda(ne jak jsem psal 16"), interier ve svetlem provedeni, MAXI-DOT, dvouzonova

klima,stahovani prednich oken, el. zrcatka, STREAM, loketni operka, zadni sterac, XENONY,senzory predek zadek, dalka central ....

Tyto ALU myslim : http://new.skoda-auto.com/CZE/service/acce...fc%3d0000000109

Tak to už je luxusní ambientka :palec2: . Už by mi chyběly asi jen zadní okna v elektrice a zadní repro, jinak paráda.

ViktorMPI: No myslim ze zadni repro budou casem a zadni okna v el. myslim ze postradat nebudu

jj... zadní okna v el. jsou víceméně k ničemu :) ale ty zadní repro to je dobrý! ;) k té barvě... plně tě chápu, být v tvé pozici, tak jí taky beru

Vorlajz: kolik by jsi za takove auto dal? :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.