Návštěvník Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 budete to honit furt stejne a hlavne at me nekdo nerika neco o uspore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Mně by stačila i taková změna, jakou cítím mezi N95 a N100, čili hlavně víc síly v nižších a středních otáčkách, tudíž menší vytáčení motoru. Viktore pak pro mě nemá asi chip moc cenu a je pro mě předraženej a raději si natankuju 5tis l VPoveru u kterého mi to nedělá.. Aneb nepoznávám jakýkoliv rozdíl mezi VP95 a 100kou. Sem asi jedinej komu to tak dělá, ale to neovlivním, fakt prostě nic víc jak N95 mi auto neovlivňuje k dobrému. Tak kdo ví jak by to dopadlo s chipem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 dadacek: aha, tak to nechápu no. Nicméně já netvrdím, že chip bude mít stejnou účinnost jako to palivo, protože s chipem nemám zkušenost a proto tu ani nechci tvrdit, že je to skvělá věc. Ale já cítím ve změně chování motoru s N95 a N100 docela rozdíl, ale to už jsme tu probírali, tak se k tomu nevracejme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Plne souhlasim s Octavkou co chcete na rodinem aute s celkem prijatelnou spotrebou bez turba jeste tunit jel jsem v hodne autech s obsahem 1.6 a musim rict ze octava jede jedna z nej na svuj obsah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 No a s cipem jeste krapet lip, 10 oslu navic, cili 10% a lepsi zaber v nizkejch otackach, je mila zmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 krysařu, objevíš se na Škodahomu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Ahoj, tak dneska se jdu mrknout asi na mou budouci ... :-) ... vypada to ze to bude 1.6MPi, r.v.2006 a 50tkm, Cervena Corrida, xenony, senzory predek zadek, dvouzonova klima, alarm a zatim 16" alu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 krysařu, objevíš se na Škodahomu??? Covece, asi na 99% ee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Drastys: a když chvilu eště vydržíš, ukecej na ňu slevu skrz facelift Viktore: uvidíme, ono se taky nedá věřit všemu, kdo co na foru plácne že.. pokud nebude mami protestovat a penízky na chip vydá, pak není co řešit Jinak berou tam i platbu kartou? a skusím se zeptat známýho, dělá chipy v Brně, jestli to už někdy dělal a jestli to mělo přínos.. Chip je stejně ještě otázkou pár měsíců ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 drastys: pěkný, elegance? dadacek: chip nevím, ale záruka ani ne měsíc . Netuším, jestli tam berou kartu, můžeš se jich zeptat. Jasně, pozjišťuj, co se dá, čím víc info tím líp, i když názory se různí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 ViktorMPI: no melo by to byt Ambiente ale s extra vybavou tak uvidime ... za hodku se jdu povozit a zjistit posledni detaily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 drastys... tak co??? a nafotil si ju??? krysarru... no to se nedá nic dělala! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 (editace) vorlajz: tak ji beru jsou tam 17" alu origo skoda(ne jak jsem psal 16"), interier ve svetlem provedeni, MAXI-DOT, dvouzonova klima,stahovani prednich oken, el. zrcatka, STREAM, loketni operka, zadni sterac, XENONY,senzory predek zadek, dalka central .... Tyto ALU myslim : http://new.skoda-auto.com/CZE/service/acce...fc%3d0000000109 Editováno: 2. Říjen 2008, autor: drastys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 paráda... gratulace... kdy nám jí ukážeš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Vorlajz: Mozna zitra jestli ji zvladnu nafotit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 si ještě nikdy nedržel foťák v ruce??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Vorlajz: jasne ze jo ale nevim jestli na to bude zitra cas ... :-) ... jeste stoji u prodejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 a jaká je to barva? teď nevím, zda si to už psal... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Vorlajz: je to Cervena Corrida ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 ty vole... komoušská 1.6 MPI... ... dělám si prdel... ale já červený auta moc nemusím .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Vorlajz: no Ja ji neplanoval, ale tohle se nedalo odmitnout ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 vorlajz: tak ji beru jsou tam 17" alu origo skoda(ne jak jsem psal 16"), interier ve svetlem provedeni, MAXI-DOT, dvouzonova klima,stahovani prednich oken, el. zrcatka, STREAM, loketni operka, zadni sterac, XENONY,senzory predek zadek, dalka central .... Tyto ALU myslim : http://new.skoda-auto.com/CZE/service/acce...fc%3d0000000109 Tak to už je luxusní ambientka . Už by mi chyběly asi jen zadní okna v elektrice a zadní repro, jinak paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 ViktorMPI: No myslim ze zadni repro budou casem a zadni okna v el. myslim ze postradat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 jj... zadní okna v el. jsou víceméně k ničemu ale ty zadní repro to je dobrý! k té barvě... plně tě chápu, být v tvé pozici, tak jí taky beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Vorlajz: kolik by jsi za takove auto dal? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.