Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, stalo se také někomu, že by se přidávala hlasitost na Octavii IV ( Columbus ) ?

Děje se tak po vyzvednutí auta z autorizovaného servisu Auto Opat Legerova v Praze, měnil se a lakoval nárazník...

Nic nemá vliv na to kdy se začne zesilovat, prostě jedeš a najednou pomalu se zvýší hlasitost až na maximum, dáš MUTE kolečkem a začne to samé na novo. 

Restart nepomohl, sowtware také ne. Někdo nápad ? 

Vloženo

Může to být softwareový problém nebo špatné zapojení po opravě nárazníku. Doporučuji se obrátit na servis pro diagnostiku, zda není problém ve spojení mezi systémy auta po opravě.

Vloženo

Ja som mal problém s Infotainmentom, samovolne sa zapínal, vypínal aj zvyšoval hlasitosť zvuku. V zamknutom aute mi sám zapol infotainment. Reklamoval som to a vymenili mi celý tablet, problém bol s dotykovou obrazovkou. Súčasťou poruchy bolo aj zvyšovanie a znižovanie hlasitosti, takže môže byť problém tam.

Vloženo

Na tohle je SW 1941 případně je teď ještě novější 1969, ale ten není nikde zatím v TPIčkách vedený. Pakliže všechno selže, mění se displej s jednotkou resp jen jednotka (podle výbavy).

Vloženo

Ja som mal SW 1941, najskôr mi dali 1969 a urobili diagnostiku a poslali ma domov. O pár hodín som im volal, že to robí stále a pozvali ma na výmenu tabletu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...