Marekkkkkkk13 Vloženo 9. Září Sdílet Vloženo 9. Září Zdravím, moc se v autech nevyznám, tak se zeptám zde. Koupil jsem si octavia 2 2004 jako moje druhé auto a při jízdě i při couvání mi "píská" lévé zadní kolo.. Zvuk bych popsal něco mezi vrzáním a pískáním. Jakmile zmáčku brzdu, tak pískání hned zmizí. Nevítě nekdo co by to mohlo být? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan MM72 Vloženo 9. Září Sdílet Vloženo 9. Září Nejspíše brzdové obložení (destička) zůstává v mírném přítlaku na brzdový kotouč (buben, nevím jaká brzda je vzadu) a to způsobuje pískání. Důvodů může být více proč se obě plochy neoddálí. Při stlačení pedálu brzdy dojde k silnému přitlačení a je po pískání. Dle typu brzdy. Mě to dělalo na kotoučových vzadu a pomohlo rozdělat třmen, rozhýbat přirezlé destičky ve vodítkách, zkontrolovat stav brzdy. U mě vše ostatní bylo OK a tak už mám klid. Chyb ale může být i více, neboli oprava může být i složitější než u mě. To co jsem popsal je nejbanálnější problém s lehkým řešením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.