mito7 Vloženo 3. Října Sdílet Vloženo 3. Října (editace) Jak vyřešit nedostatečné vybuzení Canton aparatury v Sup 4? Mám vytáhnout všechny ovladače v equalizeru, je mně to proti srsti to takto provozovat, ale ani při naplno volume to moc nehraje a do plného výkonu to má hodně daleko. Editováno: 3. Října, autor: mito7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Října Sdílet Vloženo 3. Října Jsi na fóru dost dlouho, tak bys mohl vědět, že není třeba založit 3 stejné témata. Zbytek jsem smazal. A uprav si i název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 3. Října Autor Sdílet Vloženo 3. Října Házelo mně to nemožnost vložení, tak jsem to zkoušel 3x neúspěšně a přitom se to vytvořilo. Nevím jak to nazvat, jedná se o audio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 3. Října Sdílet Vloženo 3. Října (editace) Já nechápu slovo vybuzení audia. Mám to chápat jako že ti to hraje potichu? Resp pro tebe potichu nebo nedostatečně intenzivně basy, střed, výšky... Někde se tu řešilo, že po určité hladině hlasitosti se sice indikátor hýbe, ale hlasitost zůstává. Nicméně to asi nebude tento případ... Editováno: 3. Října, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 3. Října Sdílet Vloženo 3. Října Ja jel dnes poprve a pri maximalni hlasitosti mi to prislo dobry ja sem spokojen a to jswm to zatim nijak nesetupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_I_R_A Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října Výchozí nastavení mi proti O4 přišlo nic moc. Jediné co teď trošku pomohlo, tak je tohle nastavení. Ani tohle není ideální, ale na rockovou/metalovou muziku už to "něco dělá". Audiofil mě za to chválit nebude, ale subjektivně mi to přijde lepší než základ, nebo předdefinované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 9. Října Autor Sdílet Vloženo 9. Října Je tam celkově málo zisku, chtělo by to pro laiky "přidat více Volume". Jinak to hraje čistě, trochu chybí basy, ale při velikosti Subu se není čemu divit. Je tam asi 130 mm basáček - neměřil jsem ale odhad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 23. Října Autor Sdílet Vloženo 23. Října Povedlo se vám někomu najít těch inzerovaných 14 ks reproduktorů? Subwofer jsem našel, ale jeho velikost mě zklamala, i když se natáhne v equalizéru, tak hraje překvapivě. Ale kde je těch dalších 14 reproduktorů nevím. I kdyby byly ve všech dveřích třípásmovky, tak je to jen 12 ks, asi budou dva ještě v palubce, tam něco slyším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 23. Října Sdílet Vloženo 23. Října Koukal jsi na C-sloupek? Za hlavovými opěrkami jsou na každé straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.