palaondra Vloženo 5. Října Sdílet Vloženo 5. Října Zdravím, Chci se zeptat, netuší někdo, zda USB výstup ve středové části palubky - pod infoteimentem je stále pod proudem? Zkoušel jsem do toho zapojit bezdrátovou nabíječku na mobil a i když jsem zamknul tak stále svítila. Chtěl bych tam zapojit i kameru, ale říkám si, co když to je stále pod proudem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argetar Vloženo 5. Října Sdílet Vloženo 5. Října USB z hlavy nevím. Ale asi je stále pod proudem, stejně jako zapalovač. Já zapalovač v pojistkové skříni přemostil na pojistku od vyhřívání sedadel, ta má Volty až po sepnuti klicku. Do zapalovače mám píchlo USB redukci a do ní kameru, co se špína s klíčem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Října Sdílet Vloženo 5. Října odporucam zacat napriklad v tejto teme btw, USB pod radiom nie je stavane pre autokamery. ale vypne sa po kratkej dobe od vypnutia zapalovania. to je take tazke si to otestovat, nez cakat na odpovede na forach??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Října Sdílet Vloženo 6. Října Minimálně o předFL v kombinaci s Bolerem se USB deaktivuje chvíli po vypnutí elektriky v autě (otevření dveří u Kessy). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.