Mikuška Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října Zdravím, Chtěl bych se zeptat jestli je v zamku kapoty nějaká pružinka která by mohla způsobit pokud je slabá nebo nějak vymačkaná, že se mi moc nechce vracet páčka po otevření kapoty. Našel jsem jen tu dělící část nad světlem a tam žádna pružinka není a nezdá se mi že by lanko směrem do auta mělo nějaký odpor takže soudím že spíš právě bude pružinka až v zamku ? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 8. Října Sdílet Vloženo 8. Října Mám pocit, že pružina je přímo v páčce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikuška Vloženo 8. Října Autor Sdílet Vloženo 8. Října Zkusím se mrknout, nemůžu nic takového najít ano podle dílů tak proto jsem se zkusil zeptat jestli někdo nemá zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.