SObal Vloženo 22. Října Sdílet Vloženo 22. Října Ahoj, prestalo mi svitit osvetleni kufru a pri odemceni a otevreni kufru tak to central po chvili zamce. Draty sem prosel a jsou ok. Na zamku 5 dveri byl uhnitej pin tak jsem dal novej zamek a porat nic. Na co se mam jeste podivat? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo 23. Října Sdílet Vloženo 23. Října Když byl uhnilý na zámku, co PIN ve štekru? Nemůže tam být ještě problém? Nebo jsi ho taky měnil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SObal Vloženo 23. Října Autor Sdílet Vloženo 23. Října Ten uhnilej tam zustal v tom stekru a za boha sem ho nedostal ven, ale cele jsem to ocistil a prostrikal a zamek funguje tak kdyz jdou ostatni kontakty tak tenhle se taky propojil... Nasadit sel hezky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října Já myslím že nepropojil. A nebo na novém zámku je vadný spínač. Ale prvně bych hledal chybu v tom štekru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SObal Vloženo 3. Listopadu Autor Sdílet Vloženo 3. Listopadu Oka, koupim novej a prepinuju to, Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.