KodiaqKE Vloženo 25. Říjen 2024 Vloženo 25. Říjen 2024 Ahojte, po návšteve umývacej linky mi začalo vrzgať pri od/za klápaní zrkadlo na vodičových dverách. Celkom blbá závada kedže auto malo 8,5tis km a nepožívam bezdotykové umývarky. Vyriešené v servise, kde mi bolo povedaná, že pri každej servisnej prehliadke sa musia obe zrkadlá premazať, tak asi skrátim interval z 30 tis na 10. Má niekto podobný problém? Citovat
suri. Vloženo 26. Říjen 2024 Vloženo 26. Říjen 2024 vrzgajú všetky čo som videl , ak toto a soft budú dva jedine problemy modelu kodiaq bude to top auto Citovat
marek_l Vloženo 30. Říjen 2024 Vloženo 30. Říjen 2024 (editace) Mě na začátku vrzalo jen levé. Stříknul jsem tam mazadlo a od tý doby klid, dokonce i po umytí (bezdotykově proudem). Kamarádovi ale například nevrzalo vůbec. Editováno: 30. Říjen 2024, autor: marek_l Citovat
KodiaqKE Vloženo 31. Říjen 2024 Autor Vloženo 31. Říjen 2024 @marek_l: čím si to prestriekal? Citovat
Javik Vloženo 11. Prosinec 2024 Vloženo 11. Prosinec 2024 WD40 zkusím. Už vržou obě dvě. Nebo to tak nechám, alespoň uslyším, že jsem zamknul 😁 Citovat
kodiaq2 Vloženo 22. Prosinec 2024 Vloženo 22. Prosinec 2024 Ja som po prvych 2000km umyl auto, a to som ani velmi nestriekal, len tak z hrubej spiny. A na druhy den piskanie zrkadiel. Akurat som siel do servisu na upgrade sw, tak to tam rovno namazali a zatial je dobre, uvidim pri dalsom umyti. V servise mi vravel ze tam davaju od vyroby nejake nevhodne mazivo a sa to vymyje. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.