KodiaqKE Vloženo 25. Října Sdílet Vloženo 25. Října Ahojte, po návšteve umývacej linky mi začalo vrzgať pri od/za klápaní zrkadlo na vodičových dverách. Celkom blbá závada kedže auto malo 8,5tis km a nepožívam bezdotykové umývarky. Vyriešené v servise, kde mi bolo povedaná, že pri každej servisnej prehliadke sa musia obe zrkadlá premazať, tak asi skrátim interval z 30 tis na 10. Má niekto podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 26. Října Sdílet Vloženo 26. Října vrzgajú všetky čo som videl , ak toto a soft budú dva jedine problemy modelu kodiaq bude to top auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_l Vloženo 30. Října Sdílet Vloženo 30. Října (editace) Mě na začátku vrzalo jen levé. Stříknul jsem tam mazadlo a od tý doby klid, dokonce i po umytí (bezdotykově proudem). Kamarádovi ale například nevrzalo vůbec. Editováno: 30. Října, autor: marek_l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KodiaqKE Vloženo 31. Října Autor Sdílet Vloženo 31. Října @marek_l: čím si to prestriekal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_l Vloženo 4. Listopadu Sdílet Vloženo 4. Listopadu Měl jsem doma jen WD40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.