martin.skoda Vloženo 27. Října Sdílet Vloženo 27. Října (editace) Ahoj, Řeším už nějaký čas, že je v autě teplo. Ať už v létě, nebo jaro/podzim. Došel jsem k tomu, že auto stále trochu topí, i když je otočný ovladač teploty na minimu. Auto má manuální klimatizaci. Pokoušel jsem se to měřit orientačně teploměrem ve výdechu ventilace a došel jsem k tomu, že do kabiny jde vzduch o cca 7-8 stupňů teplejší, než je vzduch venku. Měřeno nejdříve ve stínu od studeného startu, až po zahřátí motoru (rozdíl teplot venku a vevnitř se zvětší postupně na těch cca 8 stupňů). Poté měřeno za jízdy - stejný výsledek. Z druhého auta v rodině - Rapid - jsem změřil rozdíl do 2 stupňů. Na podzim/na jaře musím pouštět klimatizaci mnohem dříve, než v Rapidu. A v létě klima nestíhá, když je nad 30 a rve slunce. Nepozorujete někdo podobnou věc? Myslíte, že je to závada, nebo vlastnost modelu? Předem díky! Editováno: 27. Října, autor: martin.skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fangluin Vloženo 31. Října Sdílet Vloženo 31. Října Ahoj, nic takového mi to nedělá, taky mám manuální klimu. Vypadá na závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.skoda Vloženo 1. Listopadu Autor Sdílet Vloženo 1. Listopadu @Fangluin ahoj, díky moc za reakci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.